Τραγωδία με τον θάνατο βρέφους από καυτό μπάνιο

Τραγωδία με τον θάνατο βρέφους από καυτό μπάνιο
Το νοσοκομείο Παίδων "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" Eurokinissi

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα στα πόδια και διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του. Συνελήφθησαν η μητέρα και η γιαγιά του για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Μία τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ με τον θάνατο ενός βρέφους 15 μηνών από καυτό μπάνιο. Το άτυχο βρέφος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του και ότι έφερε εγκαύματα στα κάτω άκρα από καυτό μπάνιο.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων η 32χρονη μητέρα και η 60χρονη γιαγιά του άτυχου βρέφους για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Όπως οι ίδιες παραδέχτηκαν στους γιατρούς και στους αστυνομικούς, τρεις ημέρες πριν τον θάνατο του παιδιού, του έκαναν μπάνιο και κατά λάθος του έριξαν καυτό νερό με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα στα πόδια, όμως όπως ισχυρίστηκαν μετά το παιδί ήταν εντάξει μέχρι που χθες το βράδυ έδειξε αδιαθεσία, το πήγαν αρχικά σε παιδίατρο και από εκεί κλήθηκε εσπευσμένα το ΕΚΑΒ, καθώς το μωράκι έδειχνε να έχει υποστεί ανακοπή. Παρά τις προσπάθειες τους οι γιατροί στο “Παίδων” δεν μπόρεσαν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version