Novartis: Στον Άρειο Πάγο ο Άδωνις Γεωργιάδης

Novartis: Στον Άρειο Πάγο ο Άδωνις Γεωργιάδης
Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης Eurokinissi

Ο υπουργός, ο οποίος έχει υπάρξει πρόσωπο ενδιαφέροντος για την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς που χειρίζεται την υπόθεση Novartis, προσήλθε στο Μέγαρο του Αρείου Πάγου συνοδευόμενος από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Μιχ. Δημητρακόπουλο.

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου βρίσκεται αυτή την ώρα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδ. Γεωργιάδης, προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας στο πλαίσιο της έρευνας για τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis.

Ο υπουργός, ο οποίος έχει υπάρξει πρόσωπο ενδιαφέροντος για την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς που χειρίζεται την υπόθεση Novartis, προσήλθε στο Μέγαρο του Αρείου Πάγου συνοδευόμενος από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Μιχ. Δημητρακόπουλο, και αυτή την ώρα καταθέτει ενώπιον των αρμόδιων αντεισαγγελέων του Ανώτατου Δικαστηρίου. Μάλιστα, όπως επεσήμανε σε δήλωσή του ο Μιχ. Δημητρακοπουλος, ο υπουργός «προσήλθε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου όχι ως μηνυτής, ούτε ως διάδικος αλλά ως μάρτυρας στο πλαίσιο της έρευνας αυτής της δυσώδους υπόθεσης και ειδικά για όσα ανέφεραν οι εισαγγελείς Ιωάννης Αγγελής και Ελένη Ραικου, οι οποίοι κατήγγειλαν παρεμβάσεις στο έργο τους από πρώην υπουργό».

Υπενθυμίζεται ότι για το σκέλος της προκαταρκτικής εξέτασης για τη Novartis που αφορά στον Αδ. Γεωργιάδη, λόγω της ιδιότητας του τότε υπουργού Υγείας, η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς δεν έχει ακόμη αποφανθεί για την αρχειοθέτηση ή μη της δικογραφίας, ενώ ο ίδιος έχει μιλήσει πολλές φορές για «σκευωρία».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα