Novartis: Κατέθεσε ο Μάριος Σαλμάς

Novartis: Κατέθεσε ο Μάριος Σαλμάς
Μάριος Σαλμάς (Φωτογραφία Αρχείου) Eurokinissi

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς βρέθηκε ενώπιον των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου, για να καταθέσει στην έρευνα για τους χειρισμούς της υπόθεσης Novartis.

Στον Άρειο Πάγο βρέθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς, προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας στην έρευνα για τους χειρισμούς της υπόθεσης Novartis.

Ο πρώην υπουργός, που είναι ένα από τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που ενεπλάκη το όνομα του στην υπόθεση, πέρασε το εισαγγελικό κατώφλι το πρωί. Με την ολοκλήρωση της κατάθεσής του δήλωσε σχετικά: «Στην υπόθεση της Novartis είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές που χρησιμοποιούσε στην Ελλάδα, που ενημέρωσα τη χώρα ότι άλλη χώρα διεξάγει έρευνα για να ξεκινήσει και εδώ έρευνα. Δυστυχώς, έφτασα στις εκλογές για μία υπόθεση ως δήθεν εμπλεκόμενος και στις εκλογές η υπόθεση ετέθη στο αρχείο».

Να σημειωθεί ότι το σκέλος της υπόθεσης που τον αφορούσε, έχει εδώ και μήνες τεθεί στο αρχείο με το σκεπτικό ότι δεν προέκυψαν οι ενδείξεις για το πρόσωπο του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα