Novartis: Στον Άρειο Πάγο ο Κώστας Βαξεβάνης

Novartis: Στον Άρειο Πάγο ο Κώστας Βαξεβάνης
Ο Κώστας Βαξεβάνης INTIME

Ενώπιον της ανακρίτριας για πολύωρη απολογία βρίσκεται ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης. "Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και θα εκδικηθεί τους βιαστές της", δήλωσε ο συνήγορός του.

Ενώπιον της ανακρίτριας του Ειδικού Δικαστηρίου περί ευθύνης υπουργών, Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου, βρίσκεται ο εκδότης και δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, προκειμένου να απολογηθεί για την εμπλοκή του στην υπόθεση για τους χειρισμούς της έρευνας Νοβάρτις.

Όπως είναι αναμενόμενο, η απολογία αναμένεται να είναι πολύωρη και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας, καθώς ο δημοσιογράφος θέλει να εκθέσει κάθε θέση του γύρω από τις κατηγορίες της συνέργειας σε κατάχρηση εξουσίας, της συνέργειας σε παράβαση καθήκοντος κατά συρροή και της εγκληματικής οργάνωσης-συμμορίας που του έχουν αποδοθεί.

Κατά την είσοδό του στο δικαστικό Μέγαρο του Αρείου Πάγου, συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του Ιωάννη Μαντζουράνη και Βασίλη Καπερνάρο, ο Κώστας Βαξεβάνης δεν προχώρησε σε δηλώσεις.

Από την πλευρά του, ο Ιω. Μαντζουράνης υποστήριξε: “Η αμεροληψία του δικαστή είναι συνταγματικό καθήκον του, η δικαστική ανεξαρτησία όμως είναι διαρκές ζητούμενο, που κρίνεται κάθε φορά από τις πράξεις και παραλείψεις του δικαστή. Σήμερα άρχισε η αποδόμηση ενός κατηγορητηρίου, που κατασκευάστηκε με πολιτική εκδικητικότητα και εμπάθεια και γι’ αυτό κακοποιεί την αλήθεια αγνοώντας ή και παραποιώντας κρίσιμα έγγραφα της δικογραφίας. Ωστόσο η αλήθεια και θα αποκαλυφθεί και θα εκδικηθεί τους βιαστές της”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα