Ντοκουμέντο: Η εφοριακός μετά την επίθεση με χυλό κρέπας

Ντοκουμέντο: Η εφοριακός μετά την επίθεση με χυλό κρέπας

Φωτογραφία ντοκουμέντο αμέσως μετά την επίθεση που δέχθηκαν ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σε μαγαζί της Λευκάδας κατά τη διάρκεια ελέγχου

Τον γύρο της Ελλάδας έκανε η είδηση από τη Λευκάδα, σύμφωνα με την οποία, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, δύο ελεγκτές της της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων που μετέβησαν για έλεγχο σε κρεπερί, δέχθηκαν από τον καταστηματάρχη στο κεφάλι ένα "μπουγέλο κρέπας".

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, μόλις οι εν λόγω ελεγκτές παρουσιάστηκαν στο κατάστημα 43χρονου ιδιοκτήτη, εκείνος εκνευρίστηκε, άρπαξε το μπολ με το μείγμα της ζύμης για τις κρέπες και κυριολεκτικά τους έλουσε με αυτό από την κορυφή μέχρι τα νύχια μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και πελατών.

Ο καταστηματάρχης μετά το περιστατικό τράπηκε σε φυγή, ενώ οι ελεγκτές της Δ.Ο.Υ. Πύργου, μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να καταγγείλουν το περιστατικό. Ο 43χρονος καταστηματάρχης δράστης, συνελήφθη και το κατάστημα έκλεισε.

Σήμερα, το τοπικό site lefkasnews.gr, δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφία του απίστευτου περιστατικού, το οποίο κατεγράφη σε κάμερες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Ντοκουμέντο: Η εφοριακός μετά την επίθεση με χυλό κρέπας

Σε αυτό το καρέ απεικονίζεται η γυναίκα εφοριακός μετά την επίθεση που δέχθηκε.  "Ήταν εριστικοί, ήθελαν σώνει και καλά να τον γράψουν με όλα τα τραπέζια "χτυπημένα", επειδή δεν υπήρχαν στα τραπέζια αποδείξεις. Έχει παραγίνει το χάλι τους. Ήρθε στο "αμήν" και εγώ να σου πω αλήθεια, σουβλατζής είμαι, αν ήμουνα κι εγώ, εγώ θα τους "σούβλαγα", δεν θα τους έριχνα κρέπες επάνω", ανέφερε μάλιστα σε δήλωσή του ο αδερφός του δράστη...

Πηγή: Λευκαδίτικα Νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καταστηματάρχης 'έλουσε' ελεγκτές της ΑΑΔΕ με χυλό κρέπας

SHARE: