Ο ΓΓ του υπουργείου στο ξενοδοχείο των Αγίων Θεοδώρων όπου δρα ομάδα ακραίων ισλαμιστών

Ο ΓΓ του υπουργείου στο ξενοδοχείο των Αγίων Θεοδώρων όπου δρα ομάδα ακραίων ισλαμιστών
Μετανάστες - φωτό αρχείου Eurokinissi

Η ακραία ομάδα των 9 Ισλαμιστών που σκορπά τον τρόμο δεν έχει απομακρυνθεί ακόμα από το ξενοδοχείο των Αγίων Θεοδώρων και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου αναλαμβάνει δράση.

Την ύστατη προσπάθεια να βρει λύση στο μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει στο ξενοδοχείο των Αγίων Θεοδώρων που φιλοξενεί πρόσφυγες θα επιχειρήσει την Τρίτη ο Ηλίας Μιλτιάδης Κλάπας.

Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής θα βρεθεί στο εν λόγω ξενοδοχείο και θα αναλάβει πρωτοβουλία έτσι ώστε να απομακρυνθούν-χωρίς τη συνδρομή της ΕΛΑΣ- οι 9 ακραίοι Ισλαμιστές που απειλούν και έχουν καταστήσει σχεδόν αφόρητη την παραμονή, κυρίως στους Κούρδους πρόσφυγες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σχεδόν οι μισοί από τους Κούρδους πρόσφυγες έχουν ήδη αποχωρήσει από το ξενοδοχείο αφού θεώρησαν ότι κινδυνεύουν από την ακραία ομάδα των 9 και τις απειλές της-που στρέφονταν και κατά της ζωής τους.

Την υπόθεση είχε αποκαλύψει προ ημερών το news247 αναφέροντας ότι οι απειλές ήταν πολύ σοβαρές και είχαν θορυβήσει τους υπόλοιπους πρόσφυγες.

Γι’ αυτήν έχουν επίσης ενημερωθεί τόσο η ΕΛΑΣ (η οποία, αν χρειαστεί, θα επέμβει) όσο και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα