Αστυνομικοί σχεδιάζουν εκδήλωση στα Εξάρχεια. 'Έτοιμοι' δηλώνουν οι αναρχικοί

ΤΑ  ΛΑΦΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΕΚΤΙΘΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΕΚΤΙΘΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Νέος ''πόλεμος'' έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους αναρχικούς μετά από εκδήλωση που έχουν προγραμματίσει οι πρώτοι στην πλατεία Εξαρχείων

Εκδήλωση με θέμα "Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις" θέλει να πραγματοποιήσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, στις 18:00, στην πλατεία Εξαρχείων. Την ίδια ώρα, οι αντιεξουσιαστές χαρακτηρίζουν "προκλητική" την ανακοίνωση για τη συγκέντρωση αυτή, προειδοποιώντας πως οι αστυνομικοί θα τους "βρουν μπροστά τους".

"Τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται "τυφλά" φαινόμενα βίας, που στρέφονται κατά πολιτών αλλά και αστυνομικών, τα οποία τείνουν να γίνουν "θεσμοποιημένη πραγματικότητα" με την ανοχή της επίσημης Πολιτείας, που όμως η κοινωνία ουδέποτε τα αποδέχθηκε παρά του αντιθέτου που ορισμένοι πίστευαν", τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΑΣΥ, ενώ επισημαίνει, μεταξύ άλλων:

"Η ΠΟΑΣΥ κάνει την αρχή, αναλαμβάνει πρωτοβουλία να αναδείξει το πρόβλημα και διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα "Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις" καλεί τα πολιτικά κόμματα, φορείς, ενώσεις πολιτών για να αναδειχθούν οι πτυχές του προβλήματος και να κατατεθούν ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυσή τους. Η ευθύνη για την σημερινή πραγματικότητα είναι τεράστια, αφού κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και επιτέλους ας σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε και να θέσουμε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων έστω και μετά από 43 χρόνια από τη μεταπολίτευση, έστω και τώρα".

Αστυνομικοί σχεδιάζουν εκδήλωση στα Εξάρχεια. 'Έτοιμοι' δηλώνουν οι αναρχικοί

Η "απάντηση" των αναρχικών

"Προκλητική συγκέντρωση στα Εξάρχεια από τους μπάτσους της ΠΟΑΣΥ με τις ευλογίες της ΝΔ για να σπάσουν και καλά το γκέτο και τα άβατα.

Οι θεματαφύλακες, όπως αυτοαποκαλλούνται μπάτσοι, αυτοί που πουλάνε την πρέζα και σιγοντάρουν τις μαφίες για έξτρα εισόδημα, αυτοί που ευθύνονται για την καταστολή, για δολοφονίες συντρόφων, καλούν στα Εξάρχεια στις 29 Ιουνίου στις 6μμ σε εκδήλωση με θέμα "Ανοιχτές και Ελεύθερες πόλεις".

Θα είμαστε όλοι εκεί....", αναφέρεται στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο athens.indymedia.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εξάρχεια
SHARE:

24Media Network