Οικογένεια Καρολάιν: “Θα διεκδικήσουμε εξ ολοκλήρου την επιμέλεια της Λυδίας, δεν θα χάσω και το εγγόνι”

Οικογένεια Καρολάιν: “Θα διεκδικήσουμε εξ ολοκλήρου την επιμέλεια της Λυδίας, δεν θα χάσω και το εγγόνι”
Μεταφορά της μικρής Λυδίας από το σπίτι στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαϊου. EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Σύμφωνα με τον Θανάση Χαρμάνη το οικογενειακό περιβάλλον της Καρολάιν στην Αλόννησο είναι απολύτως κατάλληλο τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια ανατροφής. "Βρασμός ψυχικής ορμής δεν υπάρχει", λέει ο ίδιος.

Την πλήρη επιμέλεια της μικρής Λυδίας θα διεκδικήσει η οικογένεια της Καρολάιν, όπως δήλωσε ο δικηγόρος Θανάσης Χαρμάνης, μετά τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς στον ΑΝΤ1, “η μητέρα και ο πατέρας της άτυχης κοπέλας θεωρούν ότι η Αλόννησος είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να μεγαλώσει έστω και προς το παρόν το παιδί, μακριά από την Αθήνα και κοντά σε ανθρώπους που την αγαπούν”.

Ο δικηγόρος Θανάσης Χαρμάνης μίλησε και για τις εξελίξεις στο έγκλημα των Γλυκών Νερών με θύμα την 20χρονη, μετά τη χθεσινή φυλάκιση του 32χρονου πιλότου στον Κορυδαλλό.

“Είναι αλήθεια ότι το παιδί δεν επιστρέφει πίσω. Οι γονείς της Καρολάιν δεν μπορούν πιστέψουν αυτό που συνέβη” σημείωσε ο κ. Χαρμάνης αναφερόμενος στη δολοφονία της άτυχης 20χρονης.

Για το ενδεχόμενο ο φόνος της 20χρονης Καρολάιν να ήταν προσχεδιασμένος και όχι εν βρασμώ, ο κ. Χαρμάνης υποστήριξε πως “βρασμός ψυχικής ορμής δεν υπάρχει”. “Βρασμός ψυχικής ορμής είναι να δείτε να σκοτώνουν το παιδί σας και σεις να πυροβολείτε τον δολοφόνο του, δηλαδή η αιφνίδια διέγερση ενός συναισθήματος είναι βρασμός” τόνισε ο κ. Χαρμάνης, υπογραμμίζοντας ότι η άτυχη Καρολάιν κοιμόταν την ώρα της δολοφονίας της, οπότε ήταν αδύνατο να του προκαλέσει βρασμό.

Ο δικηγόρος μετέφερε μάλιστα και μια δήλωση της μητέρας της 20χρονης:

“Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή για μένα” δηλώνει χαρακτηριστικά η μητέρα της Καρολάιν, όπως είπε ο δικηγόρος της.

“Υπήρχε μία επικοινωνία με τις δύο οικογένειες. Εάν καταλήξουμε σε μία συναινετική λύση θα το ανακοινώσουμε στην εισαγγελέα, εάν όχι, θα υποβάλλουμε και εμείς το αίτημά μας για την ανάθεση της αποκλειστικής επιμέλειας στην γιαγιά”, είπε. “Το παιδί θα πάει ή στην μία οικογένεια ή στην άλλη, αυτά που ακούγονται περί ιδρυμάτων δεν ισχύουν”, συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει το μόλις έντεκα μηνών παιδάκι τους στην σκηνοθετημένη ληστεία στη μεζονέτα, τοποθετώντας την μικρή Λυδία πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας της πριν καλέσει τις Αρχές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα