Οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω: Τι λένε οι συγχωριανοί πατέρα και γιου

Οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω: Τι λένε οι συγχωριανοί πατέρα και γιου
Περιπολικό αστυνομίας Eurokinissi

Έκπληκτοι δηλώνουν οι συγχωριανοί πατέρα και γιου μετά την οικογενειακή τραγωδία το βράδυ της Δευτέρας.

Ανάστατη παραμένει η τοπική κοινωνία στο χωριό Μηλέα, στη Ζαχάρω του νομού Ηλείας, έπειτα από την οικογενειακή τραγωδία που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας, όταν 86χρονος πατέρας σκότωσε τον 45χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 86χρονος πατέρας διαπληκτίστηκε με τον 45χρονο γιο του και στην συνέχεια τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Αμέσως μετά ο 86χρονος έστρεψε το όπλο εναντίον του και αυτοπυροβολήθηκε.

Οι συγχωριανοί ακόμα βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως συνέβη το έγκλημα, όπως αναφέρει το Patrisnews.com.

“Τι να σας πω; Αυτό ήταν ξαφνικό, όχι για μας, για όλο το χωριό. Καλοί άνθρωποι ήταν, δεν μάλωναν. Είχε 9 παιδιά ο άνθρωπος, δεν είχε μόνο αυτό. Εννέα παιδιά και όλα σπουδασμένα. Όλα τα παιδιά του είναι επιστήμονες”, ανέφερε μία γυναίκα από το χωριό.

Μια ξαδέρφη του θύματος σημείωσε ότι ο 86χρονος ήταν δάσκαλος και έψελνε και στην εκκλησία. “Μείναμε άφωνοι. Δεν είχε δείξει τέτοιο πράγμα”, είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο άνδρες διαπληκτίζονταν συχνά τα τελευταία χρόνια, ενώ οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, βρήκαν σημείωμα.

Η κηδεία πατέρα και γιου θα γίνει την Τετάρτη, 8 Ιουλίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα