Οk Zoomer: Δύο έρευνες για τη νέα γενιά και μια συζήτηση μαζί της

Οk Zoomer: Δύο έρευνες για τη νέα γενιά και μια συζήτηση μαζί της

Η εκδήλωση που διοργανώνουν από κοινού το Iνσιτούτο Eteron και το Σημείο για τη Μελέτη και την Αντιμετώπιση της Ακροδεξιάς.

Το Eteron – Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή σε συνεργασία με το Σημείο για τη Μελέτη και την Αντιμετώπιση της Ακροδεξιάς, διοργανώνουν εκδήλωση την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 στις 19:00 για την Gen Z με αφορμή τις δύο πρόσφατες έρευνες που πραγματοποίησαν γι’ αυτήν.

Η Ειρήνη Ξυγκάκη και ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, stand-up comedians, θα βρεθούν στον χώρο του Eteron (Λεωκορίου 38-40, Ψυρρή, Αθήνα) και με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο θα συντονίσουν μια ανοιχτή συζήτηση μαζί με νέες και νέους γύρω από τα ζητήματα που τις/τους απασχολούν.

Στην αρχή της εκδήλωσης οι ερευνητές Αλέξανδρος Μινωτάκης και Αλέξανδρος Σακελλαρίου θα παρουσιάσουν τα βασικά ευρήματα των δύο ερευνών που αφορούν τις απόψεις της Gen Z σχετικά με επίκαιρα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα, την Εκκλησία, τα ΜΜΕ και τις πηγές ενημέρωσής τους, τις έμφυλες ταυτότητες και τα social media.

Μπορείτε να βρείτε την έρευνα του Eteron “Gen Z I Voice On” εδώ

Και την έρευνα του Σημείου για τη Μελέτη και την Αντιμετώπιση της Ακροδεξιάς «Νεολαία και θρησκεία: Κοινωνικές διεργασίες και ρήξεις» εδώ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα