Γνωστή παίκτρια του Fame Story εξομολογείται: Πώς κατέληξα στο ψυχιατρείο

Η Δόμνα Κουντούρη την εποχή του Fame Story

Η Δόμνα Κουντούρη λίγο μετά την συμμετοχή της στο show αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα της στο τραγούδι και να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σοκ προκαλεί η εξομολόγηση γνωστής παίκτριας του Fame Story 2, η οποία έφτασε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Η Δόμνα Κουντούρη έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μέσω της συμμετοχής της στο δημοφιλές talent show την σεζόν 2003-2004. Λίγο μετά την ολοκλήρωση του show, αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα της στο τραγούδι και να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

ADVERTISING

"Αφού εγώ ένιωσα καλά -και όχι όσο έψαχνα την ισορροπία μου- είπα ότι θέλω να μιλήσω γι’ αυτό που έζησα. Θέλω να ενημερώσω, θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους που περνάνε κάτι αντίστοιχο. Και όσο μπορώ το κάνω. Πρέπει να μιλάμε ανοιχτά γι’ αυτά τα πράγματα και ιδιαιτέρως οι άνθρωποι που τα έχουμε βιώσει γιατί είμαστε πιο πειστικοί όσον αφορά στο να ευαισθητοποιήσουμε τον απέναντί μας και να του χτυπήσουμε καμπανάκι. Εμένα δεν εξαφανίστηκαν άνθρωποι από κοντά μου. Είχα κάνει καλές επιλογές" δηλώνει η Δόμνα Κουντούρη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε απόσπασμα από την εκπομπή που πρόκειται να μεταδοθεί την Πέμπτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fame Story
SHARE:

24Media Network