Mad Clip: Όταν έδινε συνέντευξη μέσα από το μοιραίο αυτοκίνητο και μιλούσε για την “τρέλα” του

Mad Clip: Όταν έδινε συνέντευξη μέσα από το μοιραίο αυτοκίνητο και μιλούσε για την “τρέλα” του
O Mad Clip μπροστά σε ένα από τα αγαπημένα του αυτοκίνητα Instagaram

Η πολυτάραχη ζωή και η αγάπη για τα γρήγορα αυτοκίνητα, δεν αποτυπώνονταν μόνο στους στίχους των τραγουδιών του. Ο Mad Clip είχε μιλήσει αρκετές φορές για αυτό που ο ίδιος χαρακτήριζε "έπαθλο" και απόδειξη καταξίωσης.

Σοκ έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος του γνωστού ράπερ Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του στα 34 του χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα όταν το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης και, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε σε κολώνα στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Ο Mad Clip, όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, και ενώ νωρίτερα οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, προσπαθούσαν να τον απεγκλωβίσουν επί δύο ώρες.

Ο Mad Clip, όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Το σημείο όπου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο Mad Clip NEWS 24/7

Μερικές ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο, ο Mad Clip βρισκόταν στον γάμο φίλων και συνεργατών του, όπως φαίνεται από τις τελευταίες αναρτήσεις του στα social media.

Μάλιστα, ο γαμπρός Γιώργος Μπενιουδάκης σκηνοθέτησε το video clip του ντουέτου (με την Ελένη Φουρέιρα), ενώ η σύζυγός του Λία Παπαδοπούλου είναι Pr Manager στη δισκογραφική εταιρεία που ανήκε ο καλλιτέχνης. Μάλιστα, οι δυο τους διασκέδασαν και τους καλεσμένους, τραγουδώντας μαζί την μεγάλη επιτυχία τους στο πάρτι του γάμου.

Mad Clip: Όταν έδινε συνέντευξη μέσα από το μοιραίο αυτοκίνητο

Ο Mad Clip είχε εκφράσει την αγάπη του για τα γρήγορα αυτοκίνητα και τον “γρήγορο” αλλά και έντονο τρόπο ζωής, τον οποίο πρέσβευε και η μουσική του.

Τραγική ειρωνεία; Μέρος μίας από τις τελευταίες του συνεντεύξεις είχε γυριστεί μέσα από το μοιραίο όχημα, από όπου μίλησε μάλιστα για την “τρέλα” του με τα αυτοκίνητα, την οποία ξεδίπλωνε συχνά και στους στίχους του: “Έχω περάσει από διάφορα στάδια. Πιο πιτσιρικάς είχα μία τρέλα με τα «φτιαγμένα» και με τον δρόμο. Ήμουν «κοντράκιας». Το είχα πάντα στο μυαλό μου ότι όταν θα μπορώ και θα είμαι άνετος θα πάρω ένα εργαλείο που θα μου αρέσει. Για μένα είναι έπαθλο αυτό. Είναι μία επιτυχία. Δείχνει ότι τα πράγματα στη ζωή μου πάνε καλά”, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων τη στιγμή που οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο.

Σε άλλη συνέντευξή του, είχε μιλήσει για την πορεία της καλλιτεχνικής του ζωής, τα πολυτάραχα νεανικά χρόνια και την ανάμειξη με συμμορίες, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην ραπ σκηνή της Αμερικής, μέχρι να κατακτήσει την τραπ σκηνή της χώρας μας: “Τα δικά μου βιώματα είναι ληστείες, είναι να είσαι στο μηδέν, είναι να κάνεις πράγματα για να μπορείς να επιβιώσεις. Έχω κάνει αρκετά καλά αλλά και αρκετά κακά πράγματα στη ζωή μου. Κατάφερα να εκφράσω τις δικές μου ιστορίες με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνουν τον κόσμο να ξεσηκωθεί και να χορεύει”, είχε δηλώσει στον ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Φεβρουάριο του είχε επιβληθεί πρόστιμο για παραβίαση του ωραρίου κυκλοφορίας και παραβίαση του κώδικα κυκλοφορίας. Είναι χαρακτηριστικό όπως προκύπτει και από τα πλάνα, ότι ο οδηγός δεν πρόλαβε καν να φρενάρει μπαίνοντας στη στροφή και πριν χάσει πλήρως τον έλεγχο του οχήματός του.

Mad Clip: Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών – Εξετάζεται εμπλοκή δεξιοτίμονου AUDI

Σχετικά με τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος, ωστόσο, η Τροχαία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, τόσο αυτό της μηχανικής βλάβης, όσο και το ενδεχόμενο να προηγήθηκε “κόντρα” με άλλο όχημα, με τις έρευνες να στρέφονται σε διερχόμενο Audi A8, το οποίο φαίνεται από βιντεοληπτικό υλικό που βρίσκεται στα χέρια των Αρχών να περνάει από το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο ράπερ. Το εν λόγω δεύτερο όχημα μάλιστα, καταγράφεται να σταματά την ώρα που ο Mad Clip χάνει τον έλεγχο.

Στόχος της Τροχαίας είναι να εντοπιστούν τυχόν αυτόπτες μάρτυρες αλλά και ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου για να διαπιστωθεί αν υπήρχε ή όχι τυχόν εμπλοκή του, αν επρόκειτο δηλαδή για “κόντρα” ή αν από μόνος του εντελώς ο τραγουδιστής είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε διαδοχικά σε κολόνα και σε δέντρο στην νησίδα.

Το γεγονός μάλιστα ότι ο εν λόγω οδηγός, παρά το γεγονός ότι σταμάτησε μετά το τροχαίο του ράπερ, αποφάσισε να φύγει, έχει κινήσει τις υποψίες της αστυνομίας για ενδεχόμενη εμπλοκή του σε αυτό. Να σημειωθεί πως σημαντικό ρόλο στις έρευνες θα παίξουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του θύματος.

Αναζήτηση πληροφοριών για τροχαίο δυστύχημα

Η ανακοίνωση της Τροχαίας:

Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016.

Στο σημείο της πρόσκρουσης, φίλοι του Mad Clip άφησαν ενθύμια αφιερωμένα στη μνήμη του. Τα πρώτα λεπτά του τροχαίου δυστυχήματος άλλωστε, ο Light έσπευσε στο σημείο, ενώ “λύγισε” μόλις αντίκρισε την άμορφη μάζα του αυτοκινήτου του Mad Clip και άρχισε να κλαίει. “Πάει, πάει”, ακούγεται να φωνάζει με λυγμούς στο συγκλονιστικό βίντεο, ενώ προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Ο Mad Clip (Πίτερ Αναστασόπουλος) ήταν Ελληνοαμερικανός ράπερ / τράπερ που ανήκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music.

Ο ίδιος δήλωνε μουσικός – τραγουδοποιός και των δύο ειδών. Από τότε που κυκλοφόρησε το Dealer, ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία ξεπέρασαν τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Κυκλοφόρησε 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ Eimai Trelos σε ηλικία 27 ετών. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Capital Music.

Τα τραγούδια του ήταν πολύ δημοφιλή και γίνονταν αμέσως επιτυχίες, με μερικά από τα πιο γνωστά να είναι τα εξής: “Μπορεί” με την Ελένη Φουρέιρα, “Κότερα”, “Hustla”, “Baby”, “Ελπίδα”.

Ο γνωστός ράπερ είχε τεράστια απήχηση στη νεολαία.

Οι 5 μεγαλύτερες επιτυχίες του Mad Clip

Τα τραγούδια του Mad Clip ήταν ιδιαίτερα αγαπητά στη νεολαία, ενώ βρίσκονταν στην κορυφή των trends στο Youtube και έπαιζαν σε όλα τα ραδιόφωνα, καθώς και τα clubs.

Mad Clip – Kotera

Mad Clip – Elpida

Mad Clip – Kinitro

Mad Clip X Josephine – Fimi

Mad Clip & Eleni Foureira – Mporei

Οι αναρτήσεις της Φουρέιρα για τον Mad Clip

Απόλυτα συντετριμμένη και η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία ανήρτησε μια μαύρη εικόνα σε post και σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε ένδειξη πένθους για τον αιφνίδιο χαμό του Mad Clip.

Η μεγάλη τους επιτυχία

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Mad Clip είχαν πρόσφατα κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι “Μπορεί”, το οποίο ακουγόταν παντού αυτό το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα