Mad Clip: Τι σημαίνει το όνομά του

Mad Clip: Τι σημαίνει το όνομά του
Mad Clip Instagram / @madclip

Ο διάσημος ράπερ Mad Clip, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους νέους. Ποιο ήταν το πραγματικό του όνομα και πώς βγήκε το ψευδώνυμό του.

Σε ηλικία μόλις 34 ετών έχασε τη ζωή του ο γνωστός ράπερ Mad Clip, ο οποίος είχε ένα σοβαρό δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης (02/09) στη Βουλιαγμένη.

Ο διάσημος τραγουδιστής με τις αμέτρητες επιτυχίες ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία και γέμιζε τα μαγαζιά όπου τραγουδούσε, ενώ είχε χιλιάδες followers στα social media.

Ο ίδιος ήταν Ελληνοαμερικανός, συγκεκριμένα μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, ενώ το πραγματικό του όνομα ήταν Πίτερ Αναστασόπουλος.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Αντώνη Κωνσταντάρα και το Nou-Pou.gr, ο γνωστός ράπερ είχε αποκαλύψει τι σημαίνει το όνομα Mad Clip με το οποίο ήταν γνωστός στον χώρο της μουσικής.

Έτσι βγήκε το όνομα “Mad Clip”

Όπως είπε, το καλλιτεχνικό του όνομα βγαίνει από τα αρχικά του Money and Drugs, Can’t Live in Poverty”, ενώ χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο ψευδώνυμο από την αρχή της καριέρας του.

Μεταξύ άλλων, ο Mad Clip είχε μιλήσει στη συνέντευξη για τη σχέση του με τα νότια, με τον ίδιο να αναφέρει πως οι συγγενείς του ήταν όλοι Φαληριώτες και να περιγράφει το πώς ήρθε στην Ελλάδα, καθώς και τα πρώτα του χρόνια στη χώρα μας.

“Από την πλευρά του πατέρα μου ήταν όλοι Φαληριώτες, αλλά εγώ μεγάλωσα στη Νέα Υόρκη. Πρώτη φορά ήρθα ως πιτσιρικάς για διακοπές και ερωτεύτηκα την Ελλάδα. Σε σχέση με την Αμερική ήταν η μέρα με τη νύχτα, ειδικά τότε. Όταν ήμουν δεκατριών ήρθαμε για να μείνουμε μόνιμα στο Παλαιό Φάληρο και λόγω των καταστάσεων, χώρισαν οι δικοί μου, πηγαινοερχόμουν Ελλάδα – Αμερική. Η ευρύτερη περιοχή είχε ένα Αμερικάνικο ύφος και πολλά παιδιά από Αμερική, Καναδά και Αγγλία, οπότε ένιωθα εξαρχής άνετα. Ο φίλος μου ο Constantine the G και ο N.O.E. είχαν φτιάξει τότε ένα γκρουπ, τους Outkast Excellence και το 2004 μπήκα και εγώ σε αυτό. Αράζαμε Γλυφάδα πάρα πολύ και αισθανόμουν πως ήμουν Αμερική, ήταν πολύ έντονη η παρουσία της Αγγλικής γλώσσας. Τριγυρνούσαμε σε όλες τις περιοχές των νοτίων, παίζαμε ποδόσφαιρο, κάναμε bmx, αλλά λόγω του rap το μεγαλύτερο διάστημα το περνούσα στη Γλυφάδα. Πάντως, όταν ήμουν στην Ελλάδα ένιωθα πως έβρισκα την ταυτότητά μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Mad Clip.

Μάλιστα, είχε δηλώσει πως το Παλαιό Φάληρο και η Γλυφάδα μοιάζουν με το Μαϊάμι, καθώς έχουν καλό καιρό, φοίνικες, θάλασσα και κλαμπάκια σχεδόν πάνω στο νερό, ενώ σχετικά με το εάν αισθάνεται νότιος, ο γνωστός ράπερ είχε πει: Φαληριώτης νιώθω, όταν με ρωτάνε δηλαδή αυτό λέω. Θέλω να πάρω όλα τα Νότια στην πλάτη μου και να τα εκπροσωπήσω. Παίρνω αγάπη από όλες τις περιοχές και πάω παντού. Όταν με γνωρίζει ο άλλος καταλαβαίνει αν είμαι αυθεντικός σαν χαρακτήρας. Ωστόσο, δεν μου αρέσει να βάζω σύνορα. Εκπροσωπώ τα νότια, αλλά έχω σεβασμό και παίρνω σεβασμό από όλες τις περιοχές”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα