Παρέμβαση του "Ρουβίκωνα" στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης

Παρέμβαση του "Ρουβίκωνα" στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης
MOTIONTEAM

Μέλη του «Ρουβίκωνα» εισήλθαν στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης και πέταξαν τρικάκια με συνθήματα υπέρ των διαδηλωτών στην Γαλλία.

Στις εγκαταστάσεις του Γαλλικού Ινστιτούτου της Θεσσαλονίκης επί της Λ. Στρατού εισήλθαν μέλη του «Ρουβίκωνα» ένα τέταρτο μετά τις 12 το μεσημέρι και πέταξαν τρικάκια με συνθήματα αλληλεγγύης υπέρ των διαδηλωτών της Γαλλίας.

Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» κινήθηκα στο ισόγειο και τον 1ο όροφο του κτιρίου χωρίς να προκαλέσουν φθορές και στη συνέχεια αποχώρησαν. Από τους υπεύθυνους της Σχολής δεν ζητήθηκε τίποτα από την Αστυνομία και δεν έχουν γίνει τυχόν προσαγωγές.

ADVERTISING

Για την παρέμβασή τους έχουν κάνει σχετική ανακοίνωση τα μέλη του «Ρουβίκωνα» κείμενο που αναρτήσει σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ρουβίκωνας, Θεσσαλονίκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Ρουβίκωνες" πέταξαν τρικάκια έξω από την Πρεσβεία της Ουγγαρίας

Το βίντεο της επίθεσης του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Αλίμου - Τρεις προσαγωγές

Επίθεση Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Αλίμου

SHARE:

24Media Network