Πάσχα 2021, η τελευταία έξοδος: 939 οχήματα αναγκάστηκαν να κάνουν αναστροφή

Πάσχα 2021, η τελευταία έξοδος: 939 οχήματα αναγκάστηκαν να κάνουν αναστροφή
Έλεγχοι της ΕΛΑΣ στα διόδια Eurokinissi

Μειώθηκε η έξοδος οχημάτων από τα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών το τελευταίο 24ωρο, με τους ελέγχους να είναι αυξημένοι αλλά και πολλούς να προσπαθούν να "δραπετεύσουν".

Αντιμέτωποι με ένα πολύ δύσκολο έργο είναι όλες τις τελευταίες ημέρες οι άντρες της Τροχαίας που προσπαθούν να συγκρατήσουν, όσο αυτό είναι δυνατό, τα μαζικά κύματα εκδρομέων του Πάσχα, αφού χιλιάδες είναι εκείνοι που συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να παραβαίνουν τους περιορισμούς για έξοδο από την Περιφέρεια και να καταφτάνουν στα διόδια.

Παρά τις εκατοντάδες επιστροφές είναι αρκετοί χιλιάδες αυτοί που έχουν καταφέρει να φύγουν με διάφορες ευφάνταστες δικαιολογίες, κάνοντας την όλη προσπάθεια των Αρχών να δείχνει μάταιη…

Πολλοί είναι εκείνοι μάλιστα που επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές από παλιές Εθνικές Οδούς και ορεινά οδικά δίκτυα για να αποφύγουν τα μπλόκα στα διόδια των δύο Εθνικών Οδών Αθηνών-Λαμίας και Αθηνών-Κορίνθου.

Το τελευταίο 24ωρο, μέχρι και τις 6 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Τροχαίας, από την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου έχουν καταφέρει να φύγουν 15.552 οχήματα, έχουν εισέλθει 10.969, 880 έχουν αναγκαστεί από τους τροχονόμους να κάνουν αναστροφή και να επιστρέψουν και σε 6 περιπτώσεις βεβαιώθηκαν παραβάσεις.

Αντίστοιχα, από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας έχουν καταφέρει να φύγουν 17.727 οχήματα και έχουν εισέλθει 14.110 και 51 έχουν αναγκαστεί από τους τροχονόμους να κάνουν αναστροφή και να επιστρέψουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα