Ο Πατέρας του Τζόνσον ατάραχος σε ταβέρνα στο Πήλιο

Ο Πατέρας του Τζόνσον ατάραχος σε ταβέρνα στο Πήλιο
magnesianews.gr

Ο πατέρας του Τζόνσον αγνοώντας τις οδηγίες Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου, επισκέφθηκε τη χώρα μας και το αγαπημένο του εστιατόριο.

Δείπνο στο αγαπημένο του εστιατόριο στην παραλία του Χόρτου, στο Πήλιο, απόλαυσε ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, και πρώην Βουλευτής των Συντηρητικών Στάνλεϊ Τζόνσον, ο οποίος έφτασε παράτυπα στην Ελλάδα από το Λονδίνο μέσω Βουλγαρίας, αφού η Ελλάδα προς το παρόν δεν δέχεται επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Βρετανός πρώην βουλευτής ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες κατά το ταξίδι του αλλά και μετά την άφιξή του και ανέφερε πως πρόκειται για αναγκαίο ταξίδι, προκειμένου να “καταστήσει την περιουσία του covid-proof”.  

“Οι Έλληνες προσπαθούν να σταματήσουν τις πτήσεις από το ΗΒ αλλά χάρηκαν που με είδαν”, έγραψε. “Το μόνο που ήθελαν να ξέρω ήταν από πού ήρθα και πώς είμαι. Μετά μου μέτρησαν την θερμοκρασία και μου πήραν σάλιο για έλεγχο”, ανέφερε.

Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία του Τζόνσον που είναι εδώ και χρόνια ιδιοκτήτης ξενώνα στο Χόρτο, τον οποίο νοικιάζει σε ομοεθνείς του, να παρακάμψει την απαγόρευση εισόδου στη χώρα που υπάρχει για υπηκόους της Μ.Βρετανίας, προκάλεσε αντιδράσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στη χώρα του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Magnesianews.gr, η παραλία του Χόρτου όπου βρίσκεται το αγαπημένο εστιατόριο του Τζόνσον, στο οποίο συχνά-πυκνά τρώει και ο Βρετανός πρωθυπουργός, όποτε επισκέπτεται την περιοχή, δεν είχε πολύ κόσμο, λόγω της ημέρας, ωστόσο έγινε αντιληπτός από τους ντόπιους που ενημερώθηκαν για την έλευσή του και περίμεναν να τον δουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα