Πάτρα: Η μητέρα έλεγε ότι πάσχει από καρκίνο – Γιατροί τη διαψεύδουν

Πάτρα: Η μητέρα έλεγε ότι πάσχει από καρκίνο – Γιατροί τη διαψεύδουν
alpha tv - glomex

Μυστήριο με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Οι αναρτήσεις και αναζητήσεις της μητέρας, δύο μήνες μετά τον θάνατο της Ίριδας.

Όσο το θρίλερ στην υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα συνεχίζεται, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ερευνά την υπόθεση, ενώ νέες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τους γονείς των παιδιών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Alpha, η μητέρα των κοριτσιών ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνήθιζε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ ζητούσε συμβουλές από άλλες μητέρες για προβλήματα υγείας τόσο των παιδιών της, όσο και για τα δικά της.

Εντύπωση προκαλούν οι αναρτήσεις της μητέρας στις 12 Απριλίου 2017 σε ομάδα για μαμάδες στο facebook, όπου υποστήριξε πως είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που φαίνεται πως δεν είχε.

«Καλησπέρα σας, έχει κάποια μανούλα εμπειρία καρκίνου των ωοθηκών; Ή οριακή κακοήθεια των ωοθηκών να συζητήσουμε κάποιες απορίες μου;», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ένα μέλος της ομάδας της είχε απαντήσει, με την 33χρονη- σήμερα- να χαρακτηρίζει το δικό της πρόβλημα υγείας ως ιδιάζουσα περίπτωση, λέγοντας πως διαγνώστηκε την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 12/4/2017. Ένα άλλο μέλος της ομάδας είχε ρωτήσει τότε τη μητέρα πώς έγινε η διάγνωση της, με την ίδια να απαντά ότι το ανακάλυψε μέσα από ένα τεστ Παπ.

Ιατρικές πηγές υποστήριξαν, ωστόσο, πώς δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα