Πάτρα: Η παιδίατρος “καίει” την Πισπιρίγκου – “Η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα”

Πάτρα: Η παιδίατρος “καίει” την Πισπιρίγκου – “Η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα”
Η μικρή Ίριδα ΙΝΤΙΜΕ

Νέα ανατροπή στο θρίλερ της Πάτρας. Η κατάθεση της παιδιάτρου διαψεύδει τα λεγόμενα της Πισπιρίγκου.

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της Πάτρας φέρνει στο φως η μαρτυρία της παιδιάτρου της 9χρονης Τζωρτζίνας καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η γιατρός κατέθεσε ότι η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου της είπε πως η Τζωρτζίνα ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή την μόλις 6 μηνών Ίριδα.

Αυτό που μέχρι σήμερα ήταν γνωστό από την οικογένεια ήταν ότι το μικρότερο κοριτσάκι από τα τρία που πέθαναν, την Ίριδα, την βρήκε νεκρή η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου στην κούνια της. Τώρα, προκύπτει ότι το μωράκι δεν το βρήκε νεκρό η θεία του, αλλά η Τζωρτζίνα.

Συγκεκριμένα, η παιδίατρος του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, σύμφωνα με το LiveNews, κατέθεσε στις Αρχές ότι η 33χρονη είχε ισχυριστεί ότι η Τζωρτζίνα εμφάνισε το πρώτο επεισόδιο με την υγεία της, μετά από τον θάνατο της Ίριδας, γιατί η 9χρονη βρήκε νεκρό το 6 μηνών βρέφος στην κούνια.

«Μόλις πήγα στο θάλαμο της Τζωρτζίνας άρχισα να παίρνω ιστορικό από τους γονείς. Ρώτησα τη μητέρα για ποιο λόγο ήρθε το παιδί στο νοσοκομείο μας. Μου είπε από την αρχή όλο το ιστορικό του παιδιού. Μου είπε για το πρώτο περιστατικό της ανακοπής που την έπαθε στο Καραμανδάνειο. Μετά την ανακοπή νοσηλεύτηκε στο Ρίο. Επίσης, μου είπε ότι η Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν από το επεισόδιο, είχε βρει το μωρό της οικογένειας νεκρό στην κούνια του», είπε χαρακτηριστικά η παιδίατρος.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα