Πάτρα: Λίντσαραν τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου – Τη φώναζαν “φόνισσα”

Πάτρα: Λίντσαραν τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου – Τη φώναζαν “φόνισσα”
Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου INTIME NEWS

Εκτός ελέγχου η κατάσταση έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τη μητέρα της συλληφθείσας να δέχεται την οργή του συγκεντρωμένου πλήθους το οποίο ζητά εξηγήσεις για τον θάνατο των τριών κοριτσιών.

Ένταση επικρατεί τις τελευταίες ώρες έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα την ώρα που η μητέρα των τριών κοριτσιών πέρασε το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, μετά τη σύλληψή της και την άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο σημείο και χτυπούν τις πόρτες του σπιτιού ζητώντας από όσους βρίσκονται μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών παιδιών.

Μάλιστα, κάμερα που βρισκόταν στο σημείο κατέγραψε τη στιγμή που η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι και το πλήθος της επιτίθεται, ενώ εκείνη τη στιγμή η αδερφή της συλληφθείσας ανοίγει την πόρτα και τραβάει μέσα τη γυναίκα. Μάλιστα, στο βίντεο που έχει βγει στη δημοσιότητα, όταν μία γυναίκα εκ των συγκεντρωμένων πλησιάζει τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, εκείνη της λέει “μη μιλάς γιατί ξέρεις πώς θα σε κάνω;” και έπειτα μπαίνει στο σπίτι.

“Φόνισσα”, φώναζαν κάποιοι από τους παρευρισκόμενους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα