Πάτρα: Ληστές ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο για να τους πει πού είχε κρυμμένα χρήματα

Πάτρα: Ληστές ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο για να τους πει πού είχε κρυμμένα χρήματα
Φωτο αρχείου Eurokinissi

Χτυπημένος για 12 ώρες έμεινε ένας ηλικιωμένος στο σπίτι του στην Πάτρα, μετά την εισβολή ληστών που τον άφησαν αιμόφυρτο αφού του απέσπασαν χρήματα.

Άγριο περιστατικό βίας στην Πάτρα, όπου ένας ηλικιωμένος βρέθηκε αιμόφυρτος, έχοντας χτυπηθεί από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του και του απέσπασαν χρήματα.

Σύμφωνα με το tempo24, όλα έγιναν αργά το βράδυ του Σαββάτου, όταν οι ληστές εισέβαλαν στην οικεία του άντρα (μεταξύ Ροϊτίκων και Μιντιλογλίου), τον ακινητοποίησαν, αλλά δεν αρκέστηκαν στα λιγοστά χρήματα που βρήκαν εύκαιρα, καθώς τον χτύπησαν βάναυσα για ώρα με ξύλα μέχρι να τους πει πού βρίσκονται τα χρήματα. Σύμφωνα με όσα είπε ο γιος του, ο ηλικιωμένος δεν αποκάλυψε που βρίσκονται κρυμμένα τα λεφτά και έτσι οι δράστες τον άφησαν χτυπημένο και έφυγαν από το σπίτι, έχοντας αποσπάσει ένα μικρό χρηματικό ποσό.

Ο άντρας έμεινε χτυπημένος στο σπίτι του για σχεδόν 12 ώρες, για να τον εντοπίσει το πρωί της Κυριακής η οικιακή βοηθός και να μεταφερθεί εν συνεχεία στο νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική κλινική στο Ρίο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version