Πάτρα: Μητέρα καταληψία διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό

Πάτρα: Μητέρα καταληψία διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό
Σχολείο, φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Νόσησε μητέρα μαθητή που συμμετέχει στις καταλήψεις του 2ου Λυκείου Πάτρας. Αναστάτωση στο σχολείο.

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο 2ο Λύκειο Πάτρας, το οποίο συνεχίζει να τελεί υπό κατάληψη από την περασμένη Τρίτη, καθώς η μητέρα ενός μαθητή-καταληψία που βρέθηκε στην κατάληψη και διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό.

Η εν λόγω γυναίκα είναι εργαζόμενη και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και έχει έρθει σε επαφή με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς βρέθηκε στην κατάληψη. Ενώ αρχικά υπήρχαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι συμπαραστάθηκε στους μαθητές και ότι ήταν και η ίδια αντίθετη στη χρήση της μάσκας, η μητέρα του μαθητή το διέψευσε.

Σύμφωνα με το thebest.gr, οι μαθητές του σχολείου συνεχίζουν την κατάληψη, ενώ ένταση προκλήθηκε μετά τις συστάσεις της διεύθυνσης να την τερματίσουν.

Αρκετοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως το σχολείο δεν τους προστάτευσε, αφού, όπως λένε, δεν έκανε απολύμανση στον χώρο. Στην ίδια ιστοσελίδα, ένας μαθητής δηλώνει: Μία μητέρα που ήρθε να παραλάβει το παιδί της από το σχολείο, διαγνώστηκε με κορονοϊό. Οι καθηγητές του σχολείο αν και ήξεραν ότι είχαν έρθει σε επαφή μαζί της, δεν έκαναν καμία ενέργεια για να μας προστατεύσουν. Δεν έμειναν σπίτι, ούτε έκαναν τεστ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα