Πάτρα: Πήγε να τους μαχαιρώσει επειδή δεν του άρεσε η γεύση του παγωτού

Πάτρα: Πήγε να τους μαχαιρώσει επειδή δεν του άρεσε η γεύση του παγωτού

Τους κυνήγησε με μαχαίρι και τους πέταξε τασάκι για την γεύση του παγωτού! Απίστευτο επεισόδιο σε κατάστημα της πόλης. "Τσίμπησαν" τον δράστη

Άγριος καυγάς για την γεύση μίας μπάλας... παγωτού, οδήγησε σε επεισόδιο με μαχαίρι σε κατάστημα της Πάτρας.

Όπως δημοσιεύει το τοπικό tempo24.gr, την Τρίτη προσήλθαν στην Ασφάλεια Πατρών δύο άνδρες που κατήγγειλαν οτι σε κατάστημα της Πλατείας Όλγας μπήκε 24χρονος ο οποίος ζήτησε να αγοράσει παγωτό με δύο μπάλες.

Όμως, όπως ισχυρίστηκαν οι καταγγέλλοντες, ο φερόμενος ως δράστης άρχισε να αντιδρά για τη γεύση της δεύτερης μπάλας παγωτού, με αποτέλεσμα να τους επιτεθεί και μάλιστα με μαχαίρι το οποίο φέρεται να βρήκε εντός του καταστήματος

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, αφού τους ζήτησε τα χρήματα πίσω στη συνέχεια, πάντα με την απειλή του μαχαιριού, τους ζήτησε και τις εισπράξεις χωρίς όμως να τις πάρει και εξαφανίστηκε, αφού πρώτα πέταξε στον έναν από τους δύο, που εργάζονται ως υπάλληλοι στο κατάστημα, ένα τασάκι τραυματίζοντάς τον στο φρύδι.

Οι δύο καταγγέλλοντες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα, εμφανίστηκαν την Τρίτη στην Ασφάλεια Πατρών και ανέφεραν το περιστατικό, και λίγο αργότερα ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνονται οι κατηγορίες της παράνομης οπλοφορίας, απόπειρας ληστείας και πρόκλησης σωματικής βλάβης.

SHARE: