Πετρούνιας: “Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας, είναι απολύτως ξεκάθαρη”

Πετρούνιας: “Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας, είναι απολύτως ξεκάθαρη”
Χάλκινος ο Λευτέρης Πετρούνιας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 με τιτάνια προσπάθεια AP Photo/Ashley Landis

Ο Ολυμπιονίκης των κρίκων, Λευτέρης Πετρούνιας, θέλησε να τοποθετηθεί μέσω Instastory και να διευκρινίσει το τι ακριβώς εννοούσε σε απάντηση που έδωσε για το κίνημα #metoo.

Ο Μίδας των κρίκων, Λευτέρης Πετρούνιας, έκανε μια δήλωση σε ερώτηση που του έγινε για το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις. Ο Ολυμπιονίκης μας τόνισε: “Αν, αν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος, δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως, δεν έχω δει αθλητή που να βρίσκεται στα ‘φώτα’ και έχει υλοποιήσει τους στόχους του να έχει τέτοιο παράπονο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό”.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας λίγες ώρες αργότερα θέλησε να κάνει μια διευκρινιστική δήλωση και να τοποθετηθεί μέσω Instastory, προκειμένου να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο.

Σύμφωνα με το Sport24 ο αθλητής ανέφερε: “Η δήλωσή μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ένας και κάθε μια που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία, είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας, είναι απολύτως ξεκάθαρη”.

Στη συνέχεια, ο Λευτέρης Πετρούνιας επανήλθε με δεύτερο story, θυμίζοντας τι είχε αναφέρει μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα