Πήρε εξιτήριο ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

Πήρε εξιτήριο ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά το ισχαιμικό επεισόδιο
Νίκος Χαρδαλιάς. Eurokinissi

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Νίκος Χαρδαλιάς ύστερα από 48ωρη νοσηλεία λόγω του ισχαιμικού επεισοδίου που υπέστη. Οι γιατροί του συνέστησαν ολιγοήμερη παραμονή στο σπίτι.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Αγία Όλγα έλαβε γύρω στις 13:30 το μεσημέρι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος νοσηλευόταν από τη Δευτέρα έπειτα από το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή, με τους γιατρούς, ωστόσο, να του συστήνουν ολιγοήμερη παραμονή στο σπίτι.

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Χαρδαλιάς μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, υπεβλήθη σε στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο:

Σήμερα 18/08/2021 και ώρα 13.30, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς , εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48ωρών λόγω οξέως ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική.

Έκτοτε παραμένει ασυμπτωματικός , αιμοδυναμικά σταθερός και εξέρχεται σε άριστη κατάσταση με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ΄οίκον.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα