Ποιους “δείχνει” το περιβάλλον Ντογιάκου για τη βόμβα έξω από το σπίτι του

Ποιους “δείχνει” το περιβάλλον Ντογιάκου για τη βόμβα έξω από το σπίτι του
Επιχείρηση της αστυνομίας για την εξουδετέρωση εκρηκτικού μηχανισμού που βρέθηκε έξω από το σπίτι του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ι. Ντογιάκου Eurokinissi

Τι αναφέρει ο εισαγγελικός λειτουργός για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού έξω από το σπίτι του.

Στο επαγγελματικό παρελθόν του νυν αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, «δείχνει» το περιβάλλον του για τη στοχοποίησή του.

Λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού έξω από την πόρτα του σπιτιού του, ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν έχει δεχθεί απειλές πρόσφατα, ούτε χειρίζεται κάποια υπόθεση που θα μπορούσε να τον θέσει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

«Δεν έχω δεχθεί απειλές και αυτή την περίοδο, δεν χειρίζομαι στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου κάποια σοβαρή υπόθεση, στην οποία να πηγαίνει το μυαλό μου ότι έγινε η αιτία για να στοχοποιηθώ» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, από το περιβάλλον του γίνεται ξεκάθαρο πως η ενέργεια αυτή ειναι αποτέλεσμα της χρόνιας στοχοποίησής του. «Ο Ισίδωρος Ντογιάκος, εδώ και 3 χρόνια, στοχοποιείται λόγω της μακροχρόνιας αρνητικής αναφοράς στο όνομα του» αναφέρουν πηγές, «δείχνοντας» τις συνεχείς αναφορές στο πρόσωπό του από πολιτικά πρόσωπα και όχι μόνο.

Ο Ισιπδωρος Ντογιάκος ενημερώθηκε μετά τις 4 προ μεσημβρίας για το προειδοποιητικό τηλεφώνημα και έται δεν υπήρξε καμία δυσκολία στο χειρισμό του συμβάντος. «Από καθαρή τύχη δεν εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός και δεν κινδύνευσαν άνθρωποι”, επισημαίνει ο ίδιος. Να σημειωθεί ότι ο εισαγγελικός λειτουργός που έχει διατελέσει στο παρελθόν τόσο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών όσο και της Εισαγγελίας Εφετών, έχει χειριστεί σημαντικές υποθέσεις οπως αυτή της Χρυσής Αυγής, το δεύτερο παραδικαστικό κύκλωμα, τις άγονες γραμμές του Αιγαίου, ενώ λόγω της θέσεώς του είχε τη συνολική εποπτεία και σε δεκάδες άλλες δικογραφίες που χειρίζονταν συνάδελφοί του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα