Πορτοκάλογλου για Μαχαιρίτσα: “Είμαστε τυχεροί που έζησες ανάμεσά μας”

Πορτοκάλογλου για Μαχαιρίτσα: “Είμαστε τυχεροί που έζησες ανάμεσά μας”
Πορτοκάλογλου και Μαχαιρίτσας Instagram

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση για τον χαμό του αγαπημένου του φίλου, ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τον αιφνίδιο θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που “έφυγε” από ανακοπή καρδιάς στα 63 του χρόνια, τα ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου του 2019 στον Βόλο, εκεί όπου γεννήθηκε. Η δυσάρεστη είδηση ήρθε απρόσμενα και σκόρπισε την θλίψη στην οικογένεια, τους συναδέλφους και τους χιλιάδες θαυμαστές του, αφού ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς και αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες της ελληνικής έντεχνης και ροκ σκηνής.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου έκανε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τον χαμό του αγαπημένου του φίλου του, ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε:

“Μα η φιλία είναι φιλία, θέλει παιχνίδι και ταξίδι κι αλητεία. Ναι η φιλία είναι φιλία, θέλει ξενύχτι κι αμπελοφιλοσοφία, θέλει τέχνη και θυσία, καυγάδες, μπελάδες και παιδικά αστεία… Πάει κιόλας ένας χρόνος χωρίς τον Λαυρέντη μας. Ένα σπουδαίο τραγουδοποιό, έναν απλό, ντόμπρο και παθιασμένο άνθρωπο. Είμαστε τυχεροί που έζησε ανάμεσά μας και για την τεράστια κληρονομιά που μας άφησε. Ευχαριστούμε φίλε…”.

Δείτε παρακάτω την συγκινητική ανάρτηση του τραγουδιστή:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα