Πρόεδρος Πυροσβεστών: Δεν υπήρξε προπηλακισμός πυροσβεστών

Πρόεδρος Πυροσβεστών: Δεν υπήρξε προπηλακισμός πυροσβεστών
Πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες στο πύρινο μέτωπο Eurokinissi

"Εξετάσαμε το γεγονός, δεν επιβεβαιώθηκε από κανένα όχημα ότι έγιναν προπηλακισμοί" αναφέρει ο ο Πρόεδρος Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος.

Στη διάψευση της πληροφορίας που μεταδόθηκε από ΜΜΕ σχετικά με προπηλακισμό πυροσβεστών από ομάδα αγνώστων στον κόμβο της Βαρυμπόμπης όπου είχε ξεσπάσει εκ νέου φωτιά, προχώρησε ο Πρόεδρος Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δημήτρης Σταθόπουλος μιλώντας στο Open.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με τους προπηλακισμούς πυροσβεστών, ο κ. Σταθόπουλος επεσήμανε ότι δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη σχετική καταγγελία.

“Είναι καταδικαστέα η επίθεση που δέχτηκε το συνεργείο σας, δεν το συζητάμε. Όσον αφορά στους προπηλακισμούς που αναφέρετε, εξετάσαμε το γεγονός, δεν επιβεβαιώθηκε από κανένα όχημα ότι έγινε αυτό” είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος και συνέχισε:

“Μπορεί να ήταν κάποια ομάδα άλλη, εθελοντική, μπορεί να ήταν ένα μικρό γεγονός που πήρε μεγάλες διαστάσεις”.

Συμπληρωματικά, ο κ. Σταθόπουλος είπε ότι ακόμη και να έγινε το γεγονός, πρόκειται για κάτι που είναι πολύ λογικό. “Όταν του άλλου του καίγεται το σπίτι είναι λογικό να πει και κάποιες κουβέντες παραπάνω” τόνισε.

“Δεν κατακρίνουμε ούτε σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή αυτά τα πράγματα. Μέσα στο πλαίσιο είναι” σημείωσε στο τέλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα