Προκλητικό σόου Χρυσής Αυγής: Τάγμα εφόδου στο μετρό Μοναστηράκι

Προκλητικό σόου Χρυσής Αυγής: Τάγμα εφόδου στο μετρό Μοναστηράκι

Το προκλητικό ναζιστικό σόου συνοδεύτηκε από απειλές κατά επιβατών που προσπάθησαν να απαθανατίσουν τα γεγονότα με τα κινητά τους.

Σε ένα... σόου τρομοκράτησης προχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου η Χρυσή Αυγή εμφανίζοντας τάγμα εφόδου της στον σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, η οποία επικαλείται αυτόπτη μάρτυρα, άνθρωποι στο μετρό δέχτηκαν απειλές από μέλη της ναζιστικής οργάνωσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη μαρτυρία, γύρω στις 14.00 το μεσημέρι δεκάδες άτομα που φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής και κρατώντας στα χέρια κοντάρια και σημαίες, κατέβηκαν στις αποβάθρες του μετρό και αφού πέταξαν τρικάκια, φώναζαν «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή» και «Κατσίφα ζεις, εσύ μας οδηγείς», για τον 35χρονο που σκοτώθηκε στις Βουλιαράτες.

ADVERTISING

Το προκλητικό σόου συνοδεύτηκε από απειλές κατά επιβατών που προσπάθησαν να απαθανατίσουν τα όσα διαδραματίζονταν με τα κινητά τους.

«Σβήστο γιατί θα σε βρούμε όπου κι αν είσαι»: με τη φράση αυτή ο αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τις απειλές που δέχτηκε όταν προσπάθησε να καταγράψει τη σκηνή με το κινητό τηλέφωνο, προσθέτοντας ότι ανάλογη συμπεριφορά επέδειξαν οι χρυσαυγίτες και σε άλλους επιβάτες, τους οποίους δεν άφηναν ούτε να μαζέψουν τα τρικάκια από τους χώρους του ηλεκτρικού.

Πηγή: 

Εφημερίδα των Συντακτών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
SHARE:

24Media Network