Προσφυγόπουλο άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Διανομή φαγητού και εξέταση παιδιών και ενηλίκων από εθελοντές,που έρχονται εδώ στον καταυλισμό μεταναστών και προσφύγων στην Ειδομένη.Καθώς οι συνθήκες διαβίωσης είναι δύσκολες πολλά παιδιά αλλά και ενήλικες χρειάζονται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη,Πέμπτη 3 μαρτίου 2016  (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Διανομή φαγητού και εξέταση παιδιών και ενηλίκων από εθελοντές,που έρχονται εδώ στον καταυλισμό μεταναστών και προσφύγων στην Ειδομένη.Καθώς οι συνθήκες διαβίωσης είναι δύσκολες πολλά παιδιά αλλά και ενήλικες χρειάζονται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη,Πέμπτη 3 μαρτίου 2016 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Διατάχθηκε νεκροψία προκειμένου να εξηγηθούν τα αιτία θανάτου του

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης το βράδυ της Τετάρτης ένα προσφυγόπουλο μόλις ενός έτους. Το άτυχο βρέφος είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο από το hotspot της Μόριας, όπου είχε διαπιστωθεί ότι αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος που συνοδευόταν από τη μητέρα του είχε φτάσει στην Ελλάδα το πρωί της ίδιας μέρας. Μάλιστα η μητέρα του δήλωσε ότι το παιδί αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας στην Τουρκία και είχε εξετασθεί και εκεί από γιατρούς. Στο hotspot εξετάστηκε από γιατρούς, οι οποίοι διέγνωσαν την κρισιμότητα της κατάστασης του και το μετέφεραν στο Νοσοκομείο όπου εισήχθη στην Παιδιατρική κλινική. Σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση αντιμετώπιζε «έντονη δυσκολία στην αναπνοή, κυανότητα και πρήξιμο στο στομάχι». Οι γιατροί της παιδιατρικής κλινικής κατέβαλαν πολύωρες η κατάστασή του όμως ήταν μη αναστρέψιμη. Στις 8 το βράδυ εξέπνευσε. Διατάχθηκε νεκροψία προκειμένου να εξηγηθούν τα αιτία θανάτου του προσφυγόπουλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πρόσφυγες
SHARE:

24Media Network