Προφυλακίστηκε ο 35χρονος δάσκαλος τένις για αποπλάνηση μαθητριών

Προφυλακίστηκε ο 35χρονος δάσκαλος τένις για αποπλάνηση μαθητριών
SHUTTERSTOCK

Προσωρινά κρατούμενος ο 35χρονος δάσκαλος του τένις που φέρεται ότι αποπλάνησε ανήλικες μαθήτριες του. Τι είπε στην απολογία του.

Προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, κρίθηκε ο 35χρονος δάσκαλος του τένις που φέρεται ότι αποπλάνησε ανήλικες μαθήτριες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι έκανε ένα λάθος επισημαίνοντας ωστόσο ότι αποδέχεται να πληρώσει για αυτά που έκανε αλλά όχι για αυτά που τον κατηγορούν.

ADVERTISING

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Χριστόδουλος Φίλιας, δήλωσε: «Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε κατηγορείται για τρία κακουργήματα, τα δύο δεν υπάρχουν και η τρίτη κατηγορία είναι πλημμεληματική. Είχε μια σχέση με την πρώτη κοπέλα, από την ηλικία των 17 έως τα 21 έτη, δεν ήταν προπονητής της δεν έχει υπάρξει καμία παράβαση. Με την άλλη κοπέλα παραδέχεται ότι είχε σχέση, δεν ήταν προπονητής της, το κορίτσι είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και η παράβαση είναι πλημμεληματική».

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» των αρχών του τελευταίους μήνες, ενώ τελικά κατέληξαν στις καταθέσεις μίας 16χρονης και μιας 20χρονης, οι οποίες κατέθεσαν όλα όσα έζησαν δίπλα του.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης-σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.-για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση και γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ΄εξακολούθηση. Ο προπονητής συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και παραπέμθηκε στον 8ο τακτικό ανακριτή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δικαιοσύνη, Σεξουαλική παρενόχληση
SHARE:

24Media Network