Πρόταση ενοχής για το smart του θανάτου στην Πέτρου Ράλλη

Πυροσβέστες καθαρίζουν το σημείο στην λεωφόρο Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Κηφισού, μετά το τροχαίο δυστύχημα όπου τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος κι έπεσε πάνω σε περίπτερο, παρασύροντας μια 30χρονη γυναίκα κι ένα ανήλικο παιδί. Στη συνέχεια, το ίδιο όχημα προκάλεσε καραμπόλα τουλάχιστον τριών αυτοκινήτων και παρέσυρε ακόμα έναν πεζό που βρισκόταν έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών. Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Πυροσβέστες καθαρίζουν το σημείο στην λεωφόρο Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Κηφισού, μετά το τροχαίο δυστύχημα όπου τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος κι έπεσε πάνω σε περίπτερο, παρασύροντας μια 30χρονη γυναίκα κι ένα ανήλικο παιδί. Στη συνέχεια, το ίδιο όχημα προκάλεσε καραμπόλα τουλάχιστον τριών αυτοκινήτων και παρέσυρε ακόμα έναν πεζό που βρισκόταν έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών. Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Την ενοχή του του Ervis Marku, που τον Οκτώβριο του 2014 παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε τρία άτομα στην οδό Πέτρυ Ράλλη, ζήτησε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο εισαγγελέας της έδρας

Την καταδίκη του Ervis Marku, που τον Οκτώβριο του 2014 παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε τρία άτομα στην οδό Πέτρυ Ράλλη, ζήτησε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο εισαγγελέας της έδρας.

Κατά την αγόρευσή του, ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε να κριθεί ένοχος ο κατηγορούμενος για την κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη της θανατηφόρου διατάραξης της ασφάλειας συγκοινωνιών, με ενδεχόμενο δόλο. Επί της ουσίας, πρότεινε να μετατραπεί η αρχική κατηγορία της από πρόθεση τέλεσης του αδικήματος.

Όσο για την δεύτερη πράξη για την οποία κατηγορείται που αφορά στην οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, ο εισαγγελέας εισηγήθηκε να απαλλαγεί  κατηγορούμενος, υποστηρίζοντας ότι ο τελευταίος "οδηγούσε με ψυχραιμία, προγραμματισμό και μεθοδικότητα". Αναφέρθηκε δε και στο ότι ο κατηγορούμενος οδηγός δεν σταμάτησε όταν χτύπησε το ταξί, με σκοπό να αποφύγει τις συνέπειες της πράξης του.

Απολογούμενος ο Ervis Marku, ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες των τριών θυμάτων και υποστήριξε πως από την στιγμή που βγήκε στην Πέτρου Ράλλη με το smart δεν θυμάται τίποτα γιατί -πιθανότατα- έπαθε επιληπτική κρίση. «Ακόμα και σήμερα δεν ξέρω πως έγινε το τροχαίο» ανέφερε.

Η δίκη συνεχίζεται στις 5 Νοεμβρίου 2015 με τις αγορεύσεις των δικηγόρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Προφυλακίστηκε ο οδηγός του τροχαίου δυστυχήματος στην Πέτρου Ράλλη

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Η 24χρονη που σκοτώθηκε από το Smart στην Πέτρου Ράλλη ήταν πρώην σύντροφος του οδηγού

Νέο βίντεο ντοκουμέντο. Ο οδηγός που σκόρπισε το θάνατο στην Π. Ράλλη είχε πριν παραβιάσει κόκκινο και έκανε επικίνδυνες μανούβρες

SHARE:

24Media Network