Ψευτογιατρός: Κατάθεση συζύγου καρκινοπαθούς – Υπήρχαν άνθρωποι πίσω από τον “γιατρό”

Ψευτογιατρός: Κατάθεση συζύγου καρκινοπαθούς –  Υπήρχαν άνθρωποι πίσω από τον “γιατρό”
Ο αυτοαποκαλούμενος Dr Kontos INTIME NEWS

Συνεχίζεται η δίκη του ψευτογιατρού με την κατάθεση της συζύγου καρκινοπαθούς που κατέληξε. Ο καρκίνος του συζύγου της ήταν θεραπεύσιμος σε ποσοστό 95%.

Ακόμα μία τραγική ιστορία μέσα από τις πρακτικές που ακολούθησε σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη, ο 48χρονος «ψευτογιατρός», ακούστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. «Λες και ήθελε να τον βλέπει να αργοπεθαίνει. Μας έκανε τόσο μεγάλη ζημιά αυτός ο άνθρωπος. Μόλις τον είδα στην τηλεόραση έπαθα σοκ» είπε η μάρτυρας.

Αυτή τη φορά η κατάθεση ήλθε από σύζυγο ασθενούς, ο οποίος κατέληξε εν τέλει μη ακολουθώντας τις επιστημονικές γνωματεύσεις. «Παρ’ όλο που οι γιατροί είχαν πει στο σύζυγό μου να χειρουργηθεί άμεσα, ο Dr Kontos, τον έπεισε να μην ακολουθήσει τις συμβουλές τους και βέβαια οδηγήθηκε στο θάνατο» είπε η γυναίκα, εξηγώντας πως ο καρκίνος του συζύγου της είναι θεραπεύσιμο σε ποσοστό 95%, εάν εντοπιστεί και θεραπευθεί τον κατάλληλο χρόνο. Επειδή το τότε νιόπαντρο ζευγάρι ήθελε να αποκτήσει παιδιά, ο σύζυγός της βρήκε τον κατηγορούμενο. «Συναντήθηκαν στο ισόγειο στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Ο Κόντος εξέτασε το σύζυγό μου και του είπε ότι θα του χορηγήσει αγωγή και έτσι δε θα χρειαστεί χειρουργείο. Μας έφερε στο σπίτι ένα κουτί με σκευάσματα που είχαν απέξω ιδιόχειρες επιγραφές. Έδωσε στον σύζυγό μου και κάποιες συνταγές με διατροφή και κάποια έλαια. Τότε δεν ζήτησε χρήματα. Έπειτα όμως από επτά μήνες, αφού ακολουθούσε τη συγκεκριμένη διατροφή ο όγκος μεγάλωσε. Ο σύζυγός μου ενημέρωσε τον Κόντο και εκείνος του είπε: «Μη φοβού, αυτό είναι σημάδι ότι ο καρκίνος εξαφανίζεται, ότι πρόκειται για υγρό που θα το απορροφήσει ο οργανισμός σου». Του είπε μάλιστα ότι θα του αλλάξει την αγωγή και πως ο όγκος θα φύγει τελείως!» περιέγραψε η μάρτυρας που τόνισε ότι η ίδια διαφωνούσε κάθετα με τον χειρισμό της κατάστασης. «Έβλεπα να μεγαλώνει ο όγκος και ο σύζυγός μου, μου έλεγε «μη λες κουταμάρες ο Κόντος είναι διάσημος γιατρός και έχει γιατρέψει μεγάλα ονόματα» είπε.

Σύμφωνα με τη μάρτυρα, ο κατηγορούμενος απέσπασε από το ζευγάρι το ποσό των 13.560 ευρώ. Μάλιστα, τόλμησε μετά το θάνατο του 46χρονου να ζητήσει επιπλέον 3.500 ευρώ, λέγοντας πως αυτό το χρέος είχε μείνει. «Τι να κάνω, του τα έδωσα» είπε η μάρτυρας και ανέφερε ακόμη και σήμερα βρίσκονται, υπό έρευνα κάποια πράγματα. «Την ώρα της κηδείας του άντρα μου, εξαφανίστηκε το αυτοκίνητο του με όλα του τα πράγματα του και κλειδιά. Μετά διαπίστωσα πως μου διέρρηξαν σπίτι και εξαφανίστηκαν όλα τα σκευάσματα» είπε, τονίζοντας πως υπήρχαν άνθρωποι πίσω από τον «γιατρό» που ενεργούσαν με διάφορους τρόπους. Πέντε χρόνια αφού έχασε το σύζυγο της βρέθηκε η ταυτότητα του και διαπιστώθηκε πως χρησιμοποιούνταν όλα αυτά τα χρόνια. «Το αυτοκίνητο δεν έχει βρεθεί ακόμα αλλά έχουμε διαπιστώσει πως έχουν ανανεώσει, με στοιχεία του, ασφαλιστήρια συμβόλαια» πρόσθεσε.

«Έβαλα κατά λάθος στο φαγητό κάτι από τα βότανα που μας έδινε και μου προκάλεσε ανεπιθύμητο αίμα. Τα Χριστούγεννα του 2009 λιποθύμησε από την αδυναμία. Κάναμε εξετάσεις και ο καρκίνος είχε κάνει μεταστάσεις σε πάρα πολλά οστά. Ο σύζυγός μου επικοινώνησε ξανά με τον Κόντο και εκείνος του είπε ότι «δεν είναι σωστές οι εξετάσεις που σου κάνανε, μην τους ακούς θα σε πεθάνουν». Του ζήτησε 30 χιλιάδες ευρώ για να πάνε στη Γερμανία. Όμως πριν – του είπε – «πρέπει να ενισχύσουμε τον οργανισμό σου με μια ένεση αρτεμησίνης που στοίχιζε 20.000 ευρώ», τα οποία ο άντρας δανείστηκε από φίλο του και του τα έδωσε» κατέθεσε η γυναίκα, εξιστορώντας πως ενημερώθηκε για το θάνατο του συζύγου της, ενώ βρίσκονταν σε επαγγελματικό ταξίδι.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version