Πυρ και μανία Ρουμάνος στη Σπάρτη: Έκαψε δύο αυτοκίνητα για τα μάτια της συντρόφου του

Πυρ και μανία Ρουμάνος στη Σπάρτη: Έκαψε δύο αυτοκίνητα για τα μάτια της συντρόφου του

Το αυτοκίνητο μίας 39χρονης από τη Σπάρτη και ενός φιλικού της προσώπου έκαψε Ρουμάνος, όταν η πρώτη του ζήτησε να χωρίσουν

Ένας 32χρονος Ρουμάνος, που αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, τα μεσάνυχτα χθες έβαλε φωτιά κι έκαψε δύο αυτοκίνητα στην Σπάρτη, για τα μάτια μιας 39χρονης Σπαρτιάτισσας.

Ειδικότερα, ο Ρουμάνος διατηρούσε σχέση και συγκατοικούσε με την 39χρονη για ένα οκτάμηνο.

Στη συνέχεια όταν αυτή του ζήτησε να διακόψουν και τον έβγαλε από το σπίτι, άρχισε να την απειλεί και τα μεσάνυχτα χθες πήγε έξω από το σπίτι της.

Εκεί, η 39χρονη τον είδε να βάζει φωτιά στο αυτοκίνητό της το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, αφού η Πυροσβεστική που κλήθηκε δεν πρόλαβε να την σβήσει εγκαίρως.

Η 39χρονη κάλεσε σε βοήθεια συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο διατηρεί σχέση με μια Αλβανίδα. 'Οταν ο Ρουμάνος τους αντιλήφθηκε πήγε στο σπίτι του συγγενή της κι έβαλε φωτιά σε αυτοκίνητο της οικογένειάς του, το οποίο υπέστη σοβαρότατες υλικές ζημιές.

Η ασφάλεια Σπάρτης σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 32χρονου Ρουμάνου, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης κι αναζητείται στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network