Πύργος: Άφαντος παραμένει ο αγνοούμενος Θύμιος: Ταυτοποιήθηκαν και οι 11 δράστες

Πύργος: Άφαντος παραμένει ο αγνοούμενος Θύμιος: Ταυτοποιήθηκαν και οι 11 δράστες

Οι νεαροί όχι μόνο διέσυραν με ψευδείς ειδήσεις έναν άνθρωπο με ειδικές ανάγκες, κάτι στο οποίο βοήθησαν δυστυχώς και τοπικά αδιασταύρωτα δημοσιεύματα, άλλα όπως αποδείχτηκε του επιτέθηκαν με βεγγαλικά στο σπίτι του για να τον αναγκάσουν να βγει έξω

Άφαντος παραμένει για 12η ημέρα ο 39χρονος ΑΜΕΑ Ευθύμιος Μπουγάς, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από τις 4 Μαΐου από την περιοχή της Αγία Βαρβάρας, στον Πύργο Ηλίας.

Παρότι συνεχίζονται οι έρευνες σε ακατοίκητα σπίτια από Αστυνομία, Πυροσβεστική και εθελοντές, τα αποτελέσματα παραμένουν αρνητικά. Εντοπίστηκαν σε κάποιες περιπτώσεις στρώματα και κουβέρτες ακόμα και σε κάτι καλαμιές, ωστόσο ακόμα ο έλεγχος που έγινε σε αυτά τα σημεία από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο-ανιχνευτή, δεν οδήγησε σε κάποιο ίχνος του Θύμιου.

Από την Ασφάλεια Πύργου έχουν πλέον ταυτοποιηθεί και οι 11 νεαροί που συμμετείχαν στο «bullying» σε βάρος του έξω από το σπίτι του με χρήση βεγγαλικών, ενώ το Σάββατο προσήχθησαν δύο εξ αυτών και εξετάστηκαν στην Ασφάλεια. Η δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος των νεαρών, παραδόθηκε στον εισαγγελέα και αναμένεται να αποφασίσει εκείνος αν θα τους ασκήσει διώξεις και με ποιες κατηγορίες.

Ο Θύμιος όπως τον γνωρίζουν στην περιοχή, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε πριν αρκετά χρόνια, έχει παραμορφωθεί το πρόσωπό του και φοράει διαρκώς χειρουργική μάσκα για να γλιτώνει τα σχόλια από τους ανεγκέφαλους, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη… αφού υπέστη άγριο «bullying» από μία ομάδα νεαρών που του επιτέθηκαν στο σπίτι του με βεγγαλικά για να τον αναγκάσουν να βγει έξω, για να τον χλευάσουν, να τον βρίσουν και στο τέλος να τον διασύρουν με μία ψευδή είδηση στα social media, περί δήθεν τρελού με το πριόνι που σκορπά τον τρόμο.

Όπως αποδείχτηκε, ο άνθρωπος κρατούσε απλά μια μαγκούρα και όχι πριόνια και τσεκούρια και βίντεο το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και είχε προηγηθεί, απέδειξε πως οι νεαροί επιτέθηκαν στο σπίτι του έμενε, για να τον αναγκάσουν να βγει έξω και έριξαν μία βροχή από βεγγαλικά στην στέγη και στους τοίχους του σπιτιού για να το καταφέρουν αυτό.

Από αυτό το βίντεο η Ασφάλεια έφτασε στην ταυτοποίηση όλων των εμπλεκομένων με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να συνεχίζονται με αγωνία και υπαρκτούς φόβους για την ζωή του, παρότι συνήθιζε να εξαφανίζεται για ημέρες λόγω της απανθρωπιάς που βίωνε. Αξιωματικοί της Αστυνομίας πιστεύουν πως πιθανόν δεν έχει μάθει ότι τον ψάχνουν για να τον βοηθήσουν και ενδεχομένως γι’ αυτό τον λόγο να παραμένει άφαντος.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, δεν έχει έρθει σε επαφή ούτε με την αδελφή του στον Πύργο ούτε με άλλους συγγενείς του από τα Τρόπαια Αρκαδίας, απ’ όπου κατάγεται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα