Πυροβολισμοί στο Κάραβελ: Το σενάριο προσωπικών διαφορών εξετάζουν οι Αρχές

Πυροβολισμοί στο Κάραβελ: Το σενάριο προσωπικών διαφορών εξετάζουν οι Αρχές
Περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Δεν μπορούσε να υπάρξει με κανέναν τρόπο διαπληκτισμός για τον δρόμο αφού τα δύο οχήματα βρίσκονται σε αντίθετες κατευθύνσεις-Μάρτυρας είδε τον δράστη να επιβιβάζεται στη συνέχεια, πιθανόν σε ένα μαύρο Ford Focus και να εξαφανίζεται με κατεύθυνση την Λ. Βασιλίσσης Σοφίας ή την οδό Μιχαλακοπούλου

Την πιθανότητα των προσωπικών διαφορών εξετάζουν ενδελεχώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σε βάρος σταθμευμένου τουριστικού πούλμαν έξω από το ξενοδοχείο Caravel.

Δεν μπορούσε να υπάρξει με κανέναν τρόπο διαπληκτισμός για τον δρόμο αφού τα δύο οχήματα βρίσκονταν σε αντίθετες κατευθύνσεις.

Ο οδηγός του πούλμαν ανέφερε στην κατάθεσή του πως περίμενε σταθμευμένος στο σημείο και με κατεύθυνση την Καισαριανή, ένα γκρουπ Νοτιοκορεατών που είχαν πάει σε εστιατόριο για φαγητό και ξαφνικά είδε έναν άντρα κρατώντας δίκαννο κυνηγετικό όπλο να κινείται στην νησίδα μεταξύ των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας του δρόμου και χωρίς να του φωνάξει κάτι, τον σημάδεψε.

Ο οδηγός έπεσε να καλυφθεί και δύο πυροβολισμοί βρήκαν στο μπροστινό μέρος το πούλμαν, ευτυχώς δίχως να σημειωθεί τυχόν τραυματισμός.

Ο ίδιος δεν φαίνεται να κατάφερε να συγκρατήσει με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά του δράστη, ούτε την διαφυγή του, καθώς είχε καλυφθεί, ενώ ένας διερχόμενος ανέφερε στον οδηγό πούλμαν ότι ο δράστης επιβιβάστηκε αμέσως μετά, πιθανόν σε μαύρο Ford Focus και διέφυγε με κατεύθυνση την Λ. Βασιλίσσης Σοφίας ή την οδό Μιχαλακοπούλου.

Ο οδηγός του πούλμαν κατέθεσε στους αστυνομικούς πως μόνο με ένα άτομο είχε έρθει σε προστριβή και αυτός ήταν πρώην συνάδελφός του για θέματα της δουλειάς, πριν από 3 χρόνια.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν έχουν πειστεί απόλυτα και ενδεχομένως να ζητήσουν εκ νέου κατάθεση από τον οδηγό αναζητώντας την πιθανότητα να είναι κάποια πιο πρόσφατη διαφορά με κάποιο άτομο, ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες της περιοχής για να μπορέσουν τα ταυτοποιήσουν τον δράστη και το όχημα διαφυγής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα