Ράλλυ Ακρόπολις 2021: Το “Ράλλυ των Θεών” επέστρεψε

Ράλλυ Ακρόπολις 2021: Το “Ράλλυ των Θεών” επέστρεψε
Στιγμιότυπο από το Ράλλυ Ακρόπολις 2021 KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Το Ράλλυ Ακρόπολις, το λεγόμενο και "Ράλλυ των Θεών", πραγματοποιείται στην Ελλάδα έπειτα από οκτώ χρόνια. Εντυπωσιακές εικόνες από το κέντρο της Αθήνας.

Το Ράλλυ Ακρόπολις επέστρεψε στην Ελλάδα έπειτα από 8 χρόνια απουσίας. Εφέτος η Υπερειδική του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021 διεξάγεται στο Σύνταγμα, με το παγκόσμιο ενδιαφέρον να είναι μεγάλο.

Η άτυπη δράση του Ακρόπολις ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης, με το shakedown (την τελευταία δοκιμή ρύθμισης των αυτοκινήτων) σε διαδρομή κοντά στο Service Park της Λαμίας – η οποία είναι και το επίκεντρο του αγώνα.

Μετά το πρωινό shakedown τα αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν στην Αθήνα, για την τελετή της εκκίνησης στις 17:30 και έπειτα για την Υπερειδική στην πλατεία Συντάγματος (18:08).

Ο Δημήτρης Μπαλής συνομίλησε με τον Στράτη Χατζηπαναγιώτου, με το SPORT 24 να μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες από την εκκίνηση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021.

Στη ράμπα της εκκίνησης, μαζί με τους οδηγούς κάτω από την Ακρόπολη, τον πρόεδρο της FIA Ζαν Τοντ συνόδευσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο εθνικός ύμνος ακούστηκε ξανά στο Ράλλυ Ακρόπολις, μετά από 8 χρόνια.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για “το Ράλλυ των Θεών”, το οποίο “επιστρέφει σπίτι του”.

“Με το Ράλλυ Ακρόπολις μεγαλώσαμε και η Ελλάδα του 21ου αιώνα δεν μπορούσε να μείνει χωρίς το Ράλλυ Ακρόπολις”, ανέφερε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης

Την αυλαία των αγώνων για την ειδική διαδρομή άνοιξε ο δικός μας Λάμπρος Αθανασσούλας με χρόνο 58.09.

Ο Τζόουρνταν Σερδερίδης με τη Ford έκανε χρόνο 1:01.1

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα