Ρέθυμνο: Ναυαγοσώστης και Λιμενικό έσωσαν γυναίκα από πνιγμό

Ελληνική ακτοφυλακή
Ελληνική ακτοφυλακή EUROKINISSI

Η γυναίκα βρισκόταν περίπου δύο μίλια μακριά από τη στεριά όταν κατάφεραν να την εντοπίσουν και να τη βγάλουν έξω.

 Η γυναίκα βρισκόταν περίπου δύο μίλια μακριά από τη στεριά όταν κατάφεραν να την εντοπίσουν και να τη βγάλουν έξω

Από βέβαιο πνιγμό σώθηκε μία 59χρονη γυναίκα χάρη στην έγκαιρη επέμβαση ναυαγοσώστη και Λιμενικού στην παραλία Φωτεινάρι, κοντά στον Πλακιά Ρεθύμνου. Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα αποφάσισε να βουτήξει στα θάλασσα χωρίς να υπολογίσει τα κύματα, τα οποία την τράβηξαν βαθύτερα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσεγγίσει την ακτή.

ADVERTISING

Μαζί της βρισκόταν και ο σύζυγός της ο οποίος βλέποντας τη γυναίκα του να κινδυνεύει να πνιγεί, ενημέρωσε το Λιμενικό Σταθμό Αγίας Γαλήνης.

Από εκεί με τη σειρά τους ειδοποίησαν το ναυαγοσώστη της περιοχής ο οποίος με τζετ σκι μπήκε στη θάλασσα και τα μανιασμένα κύματα ώστε να βρει την 59χρονη και να τη σώσει. Παράλληλα, κινητοποιήθηκε και σκάφος του Λιμενικού Σώματος. Η γυναίκα βρισκόταν περίπου δύο μίλια μακριά από τη στεριά όταν κατάφεραν να την εντοπίσουν και να τη βγάλουν έξω.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 59χρονη δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς ήταν καλά στην υγείας της. Όμως αυτή τη μεγάλη περιπέτεια που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, θα τη θυμάται για καιρό.

Πηγή: 

Neakriti.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη
SHARE:

24Media Network