Ριφιφί στο Ψυχικό: Εμπλοκή τρίτων εξετάζουν οι αρχές

Ριφιφί στο Ψυχικό: Εμπλοκή τρίτων εξετάζουν οι αρχές
Οι θυρίδες στην τράπεζα στο Ψυχικό

Τι ανέφερε στον 12ο τακτικό ανακριτή τόσο η Τέτα Καμπουρέλη όσο και ο σύζυγός της, ο οποίος κατηγορείται στην υπόθεσης ριφιφί θυρίδων σε υποκατάστημα τράπεζας στο Ψυχικό.

Την εμπλοκή και άλλων προσώπων στην κλοπή των τεσσάρων θυρίδων στο υποκατάστημα τραπέζης στο Ψυχικού φαίνεται πως ερευνούν οι αρχές. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις ερωτήσεις που έθεσε ο 12ος τακτικός ανακριτής τόσο στον 58χρονο κατηγορούμενο κατά την απολογία του, όσο και στη σύζυγό του Τέτα Καμπουρέλη, η οποία κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Συγκεκριμένα, ο 58χρονος κλήθηκε να αναφερθεί σε δύο πρόσωπα, έναν αλλοδαπό καθώς και το πρόσωπο που -κατά τον κατηγορούμενη- έχει επενδύσει στο ινστιτούτο αισθητικής της συζύγου του. Για τον πρώτο, ο 58χρονος υποστήριξε πως πρόκειται για εργαζόμενο στην επιχείρηση της γυναίκας του, με τον οποίο κινούνταν με το ίδιο όχημα. Αναφορικά με τον επενδυτή, ο ίδιος απολογούμενος στον ανακριτή υποστήριξε ότι πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο: “Είναι επιχειρηματίας οποίος είχε βάλει χρήματα στην εταιρεία του κομμωτηρίου. Δεν θυμάμαι αν είχα ενημερώσει τη σύζυγό μου για το ότι τον είχα θέσει νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας”.

Ερωτήσεις για το επίμαχο πρόσωπο δέχθηκε και η Τέτα Καμπουρέλη, η οποία οπως προκύπτει από την κατάθεσή της, είχε δώσει διαφορετικές απαντήσεις στην αστυνομία ως προς το καθεστώς ιδιοκτησίας της επιχείρησης. “Στο κομμωτήριο που έχω το αφεντικό είναι ο S.G. Ο σύζυγος μου δεν έχει καμία σχέση και ο γιος μου δεν είναι αφεντικό αλλά εργάζεται στο κομμωτήριο. Στην αρχική μου κατάθεση όσα ανέφερα σχετικά με το κομμωτήριο ήταν λάθος διότι δε γνωρίζω καθόλου τα φορολογικά της εταιρείας. Τηλεφώνησα στο γιο μου και με ενημέρωσε σχετικά με την ιδιοκτησία του καταστήματος” φέρεται να εξήγησε. Τέλος, στο μικροσκόπιο των αρχών φαίνεται πως έχει μπει και ακόμη μια γυναίκα , η οποία συνομιλούσε με τον κατηγορούμενο κατά την ώρα της σύλληψής του. Σύμφωνα πάντως με την Τέτα Καμπουρέλη, πρόκειται για ενδυματολόγο, με την οποία συνεργάζεται ο 58χρονος σε παραστάσεις του.

Το σενάριο της ΕΡΤ

Ο κατηγορούμενος πάντως, επικαλέστηκε συμφωνία που είχε κάνει με την ΕΡΤ για να δικαιολογήσει τις συχνές επισκέψεις του στο υποκατάστημα. Απολογούμενος υποστήριξε ότι ήταν πληρεξούσιος στη θυρίδα του γιου του, ενώ ταυτόχρονα διατηρούσε και δική του θυρίδα σε άλλη τράπεζα, γιατί αποθήκευε έργα της δουλειά του ως θεατρικός παραγωγός.”Γράφω ένα σήριαλ για την ΕΡΤ και μου είχε ζητηθεί από τον Ιούλιο του 2020 να τους γράψω 40- 45 επεισόδια. Τα κείμενα που γράφω, τα αποθηκεύω στην θυρίδα (…). Κατά τη διάρκεια συγγραφής των κειμένων, έπρεπε να μεταβαίνω στην τράπεζα για να ελέγχω τα κείμενα που είχα ήδη γράψει, να αποθηκεύω κείμενα και ούτω καθεξής” ανέφερε και συμπλήρωσε: “Εκτός από τις ημερομηνίες που με ρωτήσατε είχα πάει στην θυρίδα την τελευταία εργάσιμη μέρα του μηνός Οκτωβρίου αλλά η τράπεζα ήταν κλειστή λόγω κορονοϊού. Στις 22/10/2020 ξανά πήγα στην τράπεζα παρότι είχα ήδη πάει και την προηγούμενη μέρα, διότι ήθελα να εναποθέσω κι άλλα πράγματα και διότι είχα ξεχάσει να πάρω από την θυρίδα και ένα ρολόι” είπε χαρακτηριστικά.

Αλλά και η σύζυγός του υπερασπίστηκε στην κατάθεσή της τον 58χρονο, λέγοντας ότι εκείνος μετέφερε συχνά τον υπολογιστή μαζί του λόγω κορονοϊού, καθώς οι παραστάσεις του ανεβαίνουν online streaming και πρέπει να ελέγχει την διαδικασία, ενώ έλεγε και τα e-mails. Αναφορικά με τις παθούσες, η Τέτα Καμπουρέλη φαίνεται να κατέθεσε ότι γνωρίζει μόνο μία εκ των τεσσάρων μισθωτριών των θυρίδων, η οποία υπήρξε πριν από 3-4 χρόνια πελάτισσα στο κομμωτήριο, αλλά ο κατηγορούμενος δεν την γνώρισε, γιατί “δε κάνει δημόσιες σχέσεις με πελάτισσες”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα