Ρόδος: Συνελήφθησαν γονείς που δεν έστελναν το παιδί τους στο σχολείο λόγω υποχρεωτικότητας της μάσκας

Ρόδος: Συνελήφθησαν γονείς που δεν έστελναν το παιδί τους στο σχολείο λόγω υποχρεωτικότητας της μάσκας
INTIME NEWS

Χειροπέδες στους γονείς ενός 4χρονου μαθητή που δεν έστελναν το παιδί τους στο σχολείο, λόγω των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό.

Συνελήφθησαν οι γονείς ενός τετράχρονου αγοριού στη Ρόδο, ως κατηγορούμενοι για την παράβαση του νόμου περί υποχρεωτικής φοίτησης στο νηπιαγωγείο, καθώς δεν έστελναν το παιδί τους στο σχολείο επειδή έπρεπε να φοράει μάσκα λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, το απόγευμα της 20ης Ιανουαρίου μετέβησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, οι γονείς ενός τετράχρονου αγοριού, ηλικίας 43 ετών ο πατέρας και 44 η μητέρα, έπειτα από εισαγγελική παραγγελία για προκαταρκτική εξέταση μετά από τη γνωστοποίηση ότι το παιδί δεν φοιτά στο νηπιαγωγείο από την αρχή της σχολικής χρονιάς.

Οι γονείς στο πλαίσιο της εξέτασής τους, ανέφεραν ότι λόγω της συνθήκης του κορονοϊού και επειδή το παιδί αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού εξαιτίας της χρήσης μάσκας, δεν το έστειλαν τη φετινή χρονιά στο νηπιαγωγείο ωστόσο υποστήριξαν ότι σκοπεύουν να το στείλουν το προσεχές χρονικό διάστημα.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής παραγγελίας, σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος τους, συνελήφθησαν και απολογήθηκαν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version