Ρόδος: Βγήκαν με τα κανό στους δρόμους λόγω κακοκαιρίας

Ρόδος: Βγήκαν με τα κανό στους δρόμους λόγω κακοκαιρίας
Κακοκαιρία στη Ρόδο rodiaki.gr

Στη Ρόδο επιστράτευσαν μέχρι και τα κανό για τη μετακίνησή τους μετά την έντονη βροχόπτωση που έπληξε το νησί.

Ισχυρές βροχοπτώσεις και αυξημένοι άνεμοι, επικρατούν από τα ξημερώματα της Παρασκευής σε ολόκληρο σχεδόν το νησί της Ρόδου, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στο νησί.

Από το πρωί παραμένει έξω από το λιμάνι της Ρόδου το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Blue Star 2» που λόγω των ισχυρών ανέμων, δεν μπορεί να δέσει στο λιμάνι του νησιού, ενώ νωρίτερα πτήση της Aegean αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αθήνα έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες προσγείωσης.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr μέχρι στιγμής, καταγράφονται προβλήματα από την κακοκαιρία σε περιοχές της δημοτικής ενότητας Λινδίων και Αρχαγγέλου, ενώ υπήρξαν επίσης καθυστερήσεις σε αεροπορικά δρομολόγια και ματαιώσεις προγραμματισμένων δρομολογίων πλοίων προς και από το νησί.

Οι αρμόδιες αρχές προειδοποιούν τους κατοίκους του νησιού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Σοβαρά προβλήματα έχουν υπάρξει ήδη στα χωριά Κάλαθος, Πυλώνα, Λάρδος, τόσο στο οδικό δίκτυο, όσο και μέσα στους οικισμούς, λόγω υπερχείλισης των χειμάρρων.

Μετακινούνται με τα κανό

Μάλιστα οι Ροδίτες επιστράτευσαν μέχρι και τα… κανό για τη μετακίνησή τους, μετά την έντονη βροχόπτωση που έπληξε το νησί.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου στη Λάρδο κάτοικος του χωριού επιστράτευσε την ευρηματικότητα του για να μπορέσει να μετακινηθεί στους πλημμυρισμένους δρόμους!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα