Ρούλα Πισπιρίγκου: "Αναζήτησα τα αναισθητικά φάρμακα στο διαδίκτυο" - Η αποκάλυψη για το e-mail του Μάνου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου
Η Ρούλα Πισπιρίγκου INTIME

Τον λόγο για τον οποίο αναζήτησε αναισθητικά φάρμακα στο διαδίκτυο εξήγησε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλό. Το e-mail που χρησιμοποιήθηκε για τις αναζητήσεις φέρεται να ανήκει στον Μάνο Δασκαλάκη.

Στην παραδοχή ότι αναζήτησε αναισθητικά φάρμακα στο διαδίκτυο προχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, επαναλαμβάνοντας σήμερα στον Alpha τα όσα είπε για πρώτη φορά και χθες, Κυριακή, στο MEGA, δίνοντας τη δική της εκδοχή για τις αναζητήσεις μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται.

«Το πρωί της 17ης Μαϊου πήγα την Τζωρτζίνα στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για μαγνητική εγκεφάλου. Το βράδυ της ίδιας μέρας, αναζήτησα αναισθητικά φάρμακα που είχαν χορηγηθεί στο παιδί μου κατά τη διάρκεια της εξέτασης είπε αρχικά η 33χρονη.

ADVERTISING

«Ήθελα να δω σε τι χρησιμεύουν. Συνήθιζα να παρακολουθώ στενά την αγωγή που μου έδιναν για την Τζωρτζίνα. Ακολουθούσα τις οδηγίες που έδιναν οι γιατροί και συνεργαζόμουν πολύ καλά μαζί τους» συμπληρώνει.

Αναφορικά με τις αναζητήσεις κεταμίνης που βρέθηκαν στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου επισημαίνει πως «στο Google μπήκα για να αναζητήσω την ουσία "κεταμίνη" που την άκουγα πρώτη φορά στην τηλεόραση την ημέρα της σύλληψής μου».

«Δεν την ήξερα, ξαφνιάστηκα και αναζήτησα πληροφορίες» κατέληξε.

Με λογαριασμό του Μάνου Δασκαλάκη οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο

Σε συνέχεια των αποκαλύψεων για τις αναζητήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου, προέκυψε πως είχαν γίνει αναζητήσεις ιατροφαρμακευτικών προϊόντων και ουσιών από e-mail το οποίο φαίνεται πως ανήκει στον Μάνο Δασκαλάκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1, πρόκειται για το [email protected] το οποίο φαίνεται να ανήκει στον Μάνο Δασκαλάκη καθώς χρησιμοποιείται το ψευδώνυμο που είχε ως τερματοφύλακας και η ημερομηνία της γέννησής του, δηλαδή 21/9.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από αυτό το e-mail έγιναν οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο, με τον Μάνο Δασκαλάκη να απαντά στην ανακρίτρια ότι όλα τα είχε δημιουργήσει και τα διαχειριζόταν η σύζυγός του Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θάνατος Τριών Κοριτσιών, Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου
SHARE:

24Media Network