Ρουβίκωνας: Καταδίκη με ποινές φυλάκισης για τις μπογιές στο ΣΕΒ

Επίθεση μελών του Ρουβίκωνα στα γραφεία του ΣΕΒ στο Σύνταγμα
Επίθεση μελών του Ρουβίκωνα στα γραφεία του ΣΕΒ στο Σύνταγμα EUROKINISSI

Οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για το αδίκημα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας αναφορικά με τη ρίψη μπογιάς στο κτίριο του ΣΕΒ.

Στην καταδίκη δύο ατόμων για ρίψη μπογιάς στα γραφεία του ΣΕΒ τον περασμένο Ιούλιο προχώρησε το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι και πέντε μηνών αντίστοιχα με αναστολή, καθώς κρίθηκαν ένοχοι για το αδίκημα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, σε βαθμό πλημμελήματος. Είχε προηγηθεί η εισαγγελική πρόταση σύμφωνα με την οποία οι δύο κατηγορούμενοι έπρεπε να κηρυχθούν ένοχοι, όπως και τελικά έγινε.

ADVERTISING

Υπενθυμίζεται πως οι δύο καταδικασθέντες συνελήφθησαν ως μέλη της συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» για τη ρίψη μπουγιάς μέσα σε πυροσβεστήρα στο κτίριο του ΣΕΒ στα τέλη Ιουλίου.

Σχετική ανάρτηση υπήρξε και στη σελίδα στο Facebook ηγετικού στελέχους της ομάδας, στην οποία αναφέρεται σε σειρά παρεμβάσεων συντρόφων του και καταλήγει: «Η ΝΔ θέλει να τελειώσει τον Ρουβίκωνα με τον ίδιο τρόπο που εφάρμοζε ο ΣΥΡΙΖΑ για 4.5 χρόνια. ΥΓ.Ενα τυπικό καλοκαίρι για την ομάδα μας...».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ρουβίκωνας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δίωξη κατά του ηγετικού μέλους του Ρουβίκωνα

Ποινική δίωξη για τις μπογιές στο ΣΕΒ

Τρεις προσαγωγές για την επίθεση του "Ρουβίκωνα" στα γραφεία του ΣΕΒ

SHARE:

24Media Network