Σαραλιώτης: Νιώθω δικαιωμένος - Δεν έφταιξα για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Βασίλης Σαραλιώτης
Βασίλης Σαραλιώτης EUROKINISSI

Ο Βασίλης Σαραλιώτης ρίχνει την ευθύνη για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στον συγκατηγορούμενό του Επαμεινώνδα Κορκονέα. Τι λέει για τη ζωή του, μετά την αθώωσή του από το Εφετείο στην πολύκροτη δίκη.

Πυρά κατά του Επαμεινώνδα Κορκονέα για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου εξαπολύει ο συγκατηγορούμενός του Βασίλης Σαραλιώτης, μία ημέρα μετά την αθώωσή του από το Εφετείο, μιλώντας αποκλειστικά στον ΑΝΤ1.

«Λυπάμαι για το γεγονός διότι ήμουν εκεί τη μοιραία βραδιά δίπλα σε έναν υποτιθέμενο συνάδελφο που έκανε ότι έκανε, αλλά δεν είχα καμία συμμετοχή σε αυτό. Θέλω να με πιστέψουν. Πιστεύω ότι υπάρχει δικαιοσύνη και για αυτό περίμενα και έκανα υπομονή τόσα χρόνια», αναφέρει ο δεύτερος πρώην ειδικός φρουρός που είχε κατηγορηθεί για την δολοφονία του Γρηγορόπουλου. 

 «Από την πρώτη στιγμή φωνάζω και έχω δηλώσει ότι είμαι αθώος και δεν είχα καμία συμμετοχή στο θάνατο του παιδιού και από εκεί και πέρα νιώθω δικαιωμένος γιατί ο αγώνας μου δικαιώθηκε επιτέλους. Έστω και αργά αλλά δικαιώθηκε», τονίζει ο Σαραλιώτης στον ΑΝΤ1 

Ο 42χρονος, αν και βρίσκεται εκτός φυλακής από το 2012, προσπαθούσε να αποδείξει την αθωότητά του, όπως λέει, για να ζήσει ήρεμα στη Δράμα. 

Τα τελευταία χρόνια με μια βαλίτσα στα χέρι πουλάει καφέδες σε καταστήματα της πόλης. Ζει μαζί με τους γονείς του και δεν έχει καταφέρει να φτιάξει τη ζωή του... 

«Από εδώ και πέρα θα ηρεμήσω και θα δω. Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα για να καταλάβω ότι τελείωσε επιτέλους και να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα», καταλήγει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γρηγορόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γυμνασιάρχης Γρηγορόπουλου για Κορκονέα: Μην ξεχάσεις ποτέ τον φονιά του αδελφού μου

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Αποφυλακίστηκε ο Επαμεινώνδας Κορκονέας

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: "Nτροπή σας" ακούστηκε στη δικαστική αίθουσα - Έτοιμος να αποφυλακιστεί ο Κορκονέας

Ο Κορκονέας ελεύθερος (!) Ντροπή μας

SHARE: