Σε διαθεσιμότητα αντιεμβολιαστής αστυνομικός που "ανέβαζε" βίντεο στο διαδίκτυο

Αστυνομικός στο κέντρο της Αθήνας
Αστυνομικός στο κέντρο της Αθήνας ALEXANDROS MICHAILIDIS / SOOC

Ο αστυφύλακας που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα της Δυτικής Αττικής και εμφανίζεται ως "Τηλέμαχος" αναρτά βίντεο με τις απόψεις του και κάνει λόγο για "εξουσιαστές". Τέσσερις ΕΔΕ είχαν προηγηθεί σε βάρος του για αυτή την δραστηριότητα.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αστυνομικός που αναρτά βίντεο στο διαδίκτυο με αντιεμβολιαστικές απόψεις και κάνει λόγο για "εξουσιαστές". Ο αστυφύλακας υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα της Δυτικής Αττικής και εμφανίζεται ως "Τηλέμαχος", ενώ σε βάρος του έχουν γίνει τέσσερις ΕΔΕ για αυτή την δραστηριότητα.

Η επίσημη ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

ADVERTISING

«Σχετικά με ανάρτηση - βίντεο που δημοσιεύθηκε από αστυνομικό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται στο διαδίκτυο και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, γνωρίζεται ότι, στο πλαίσιο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος του αστυνομικού επιβλήθηκε το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.

Το συγκεκριμένο υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Επιπλέον, για λοιπά βίντεο – αναρτήσεις του εν λόγω αστυνομικού έχουν ήδη διαταχθεί και διενεργούνται Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

SHARE:

24Media Network