Σε έναν 56χρονο ανήκει το αυτοκίνητο που βρέθηκε απανθρακωμένος ο οδηγός του στην Μεγαλόπολη

Σε έναν 56χρονο ανήκει το αυτοκίνητο που βρέθηκε απανθρακωμένος ο οδηγός του στην Μεγαλόπολη

Για να είναι σίγουρες οι Αρχές ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο θα πρέπει να γίνει εξέταση DNA-Αν είναι όντως ο 56χρονος στον οποίο παραπέμπουν οι πινακίδες, κατάγεται από τα Ιωάννινα και σύμφωνα με τα αδέρφια του που μένουν εκεί, είχε μετοικήσει στην Μεγαλόπολη τους τελευταίους μήνες όπου εργαζόταν σε τυροκομείο-Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών στην Μεγαλόπολη για να ριχθεί άπλετο φως στο περιστατικό με την πυρκαγιά που ξέσπασε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο το πρωί στην είσοδο της πόλης επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Μεγαλόπολης-Καλαμάτας, όπου εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε απανθρακωμένος οδηγός.

Το αυτοκίνητο βρισκόταν παράπλευρα της Παλαιάς Εθνικής Οδού και σταθμευμένο κανονικά, ενώ η πυρκαγιά φαίνεται να έχει ξεσπάσει μέσα από την καμπίνα.

Οι πινακίδες του αυτοκινήτου παραπέμπουν σε έναν 56χρονο, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει στο σπίτι του, ωστόσο για να είναι σίγουρες οι Αρχές θα αναμένουν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA.

Αν το θύμα είναι όντως ο 56χρονος στον οποίο παραπέμπουν οι πινακίδες, κατάγεται από τα Ιωάννινα και σύμφωνα με τα αδέρφια του που μένουν εκεί, είχε μετοικήσει στην Μεγαλόπολη τους τελευταίους μήνες όπου εργαζόταν σε τυροκομείο.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα στο σημείο δεν έχουν προκύψει ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας ωστόσο θα αναμένουν οι αστυνομικοί τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network