Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά στην Κερατέα

ΠΥΡΓΟΣ-Μεγάλη δασική πυρκαγιά στο δάσος της Στροφυλιάς (Κουνουπελάκι)
στα όρια Ηλείας και Αχαΐας. 21/07/2015.(EUROKINISSI-Γιάννης Σπυρούνης/Ilialive.gr)
ΠΥΡΓΟΣ-Μεγάλη δασική πυρκαγιά στο δάσος της Στροφυλιάς (Κουνουπελάκι) στα όρια Ηλείας και Αχαΐας. 21/07/2015.(EUROKINISSI-Γιάννης Σπυρούνης/Ilialive.gr) EUROKINISSI

Μάχη με τις φλόγες έδωσαν 32 πυροσβέστες προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο το νέο πύρινο μέτωπο που ξέσπασε τα ξημερώματα στην Κερατέα. Υπό έλεγχο η φωτιά στο Κουνουπέλι Ηλείας

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε, νωρίς το πρωί, στην περιοχή Κουβαράς, στην Κερατέα.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν, αυτή την ώρα, 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Σημειώνεται ότι το νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε λίγο μετά τις 6 το πρωί σε περιοχή χαμηλής βλάστησης στην Κερατέα και στον Κουβαρά, όπου έσπευσαν 16 οχήματα της πυροσβεστικής με 32 πυροσβέστες και οχήματα του Δήμου.

Σύμφωνα τον δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, δεν απειλήθηκαν κατοικίες. "Στην περιοχή πνέονυ ισχυροί άνεμοι. Πιστεύω ότι θα την ελέγξουμε" είπε νωρίτερα στον στον ΣΚΑΪ.

Υπό έλεγχο η φωτιά στο Κουνουπέλι Ηλείας

Μετά από σκληρή μάχη με τις φλόγες, η πυροσβεστική κατάφερε να οριοθετήσει τη φωτιά στο Κουνουπέλι Ηλείας στο δασός της Στροφυλιάς και η εικόνα είναι καλύτερη. Επί τόπου βρίσκονται 12 οχήματα της πυροσβεστικής, 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 4 υδροφόρες του δήμου.

Ελαφρά τραυματίστηκε ο αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Θανάσης Ραυτακόπουλος, ο οποίος είχε σπεύσει στον τόπο της φωτιάς, όταν βρέθηκε κοντά σε σημείο που γίνονταν ρίψεις νερού από αεροπλάνο.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα Τετάρτη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, πολύ υψηλός είναι σήμερα ο κίνδυνος πυρκαγιάς, στην περιφέρεια Αττικής, στη Βοιωτία, Εύβοια, Φθιώτιδα, τα νησιά Λέσβο, Λήμνο και Ζάκυνθο, τις Κυκλάδες, και τους νομούς Αργολίδας, Κορινθίας, Αρκαδίας, Λακωνίας, Αχαΐας και Ηλείας.

Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά στην Κερατέα
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
SHARE:

24Media Network