Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι δύο προσαγωγές για την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι δύο προσαγωγές για την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση
περιπολικό της ΕΛΑΣ SOOC

Πρόκειται για έναν 26χρονο και μία 23χρονη που προσήχθησαν από την περιοχή των Εξαρχείων, μετά το περιστατικό της επίθεσης και ταυτοποιήθηκαν για την συμμετοχή τους στο επεισόδιο.

Συνελήφθησαν οι δύο νεαροί, ένας 26χρονος και μία 23χρονη αντίστοιχα, που προσήχθησαν χθες το απόγευμα στην ΓΑΔΑ, από την περιοχή των Εξαρχείων, μετά το περιστατικό της επίθεσης στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, επί της οδού Μασσαλίας, όπου ομάδα αντιεξουσιαστών προκάλεσε φθορές στην τζαμαρία της εισόδου και πέταξε τρικάκια με συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

. Οι δύο νεαροί ταυτοποιήθηκαν από την Κρατική Ασφάλεια για την συμμετοχή τους στο επεισόδιο και κατόπιν αυτού συνελήφθησαν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, για διακεκριμένες φθορές, ληστεία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, απείθεια κλπ. αδικήματα και σήμερα οδηγούνται στον Εισαγγελέα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία βαριοπούλα, μία κουκούλα τύπου full face , ένα περιλαίμιο, δύο ζευγάρια γάντια, έξι φιάλες με μπογιά και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα