Σεισμός στην Κρήτη: Νεκρός στο Αρκαλοχώρι – Καταπλακώθηκε από τρούλο εκκλησίας

Σεισμός στην Κρήτη: Νεκρός στο Αρκαλοχώρι – Καταπλακώθηκε από τρούλο εκκλησίας
INTIME

Πρόκειται για έναν 64χρονο, ο οποίος βρέθηκε στον εσωτερικό χώρο μιας εκκλησίας και κατά τον ισχυρό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ καταπλακώθηκε από συντρίμμια.

Τραγικός είναι ο απολογισμός από τον ισχυρό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ στην Κρήτη καθώς ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στο Αρκαλοχώρι.

Πρόκειται για έναν 64χρονο, ο οποίος βρισκόταν στον εσωτερικό χώρο της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία και κατά τη σεισμική δόνηση καταπλακώθηκε από τον τρούλο. Οι άντρες της ΕΜΑΚ που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν στον απεγκλωβισμό του όμως δυστυχώς ήταν ήδη νεκρός. Το θύμα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όπως ανέφερε ο ιερέας του ναού, ο άτυχος άνδρας «έτυχε να μπει μέσα για να δει ο γιος του ήταν υπεύθυνος κάναμε κάποιες αναστηλώσεις στο ναό, έφερε τους εργάτες, και μπήκε απλώς για να δει έτσι… κι έγινε το κακό εκείνη την ώρα. Είχε σοβαρό πρόβλημα ο ναός. Το ιστορικό του Αρκαλοχωρίου ήταν.»

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν αναφερθεί τουλάχιστον τρεις εγκλωβισμένοι σε Αρκαλοχώρι και Πατσίδερο, οι οποίοι αντιμετωπιστηκαν, ενώ το Cretapost.gr μετέδωσε πως υπάρχουν και εννέα τραυματίες.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού:
 

cretapost.gr
cretapost.gr

Κατά τη διάρκεια της δόνησης επικράτησε πανικός στο Ηράκλειο: Αρκετός κόσμος βγήκε στους δρόμους μετά από την έντονη και επιφανειακή σεισμική δραστηριότητα.

Η σεισμική δόνηση ήταν εντάσεως 5,8 ρίχτερ , με επίκεντρο 23 χλμ. ΔΒΔ της Άρχης και εστιακό βάθος τα 10 χλμ.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για ζημιές στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου, βράχους που έπεσαν σε δρόμους, αλλά και κτίριο που έχει υποστεί σοβαρή ζημιά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version