Σέρρες: Γονείς αρνητές δεν αφήνουν τα παιδιά τους να πάνε σχολείο - Θεωρούν παράνομα τα self test

Σχολείο, φωτογραφία αρχείου
Σχολείο, φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Οι γονείς δεν αφήνουν τα τέσσερα παιδιά τους να πάνε στο σχολείο και να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, καθώς θεωρούν επικίνδυνα τα self test, αλλά και τη χρήση μάσκας.

Ζευγάρι αρνητών στο Αλιστράτη Σερρών, γονείς τεσσάρων μαθητών, αρνούνται να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο και να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, επειδή όπως ισχυρίζονται, τα self test και η μάσκα είναι επικίνδυνα και παράνομα!

Βέβαια, αυτή την πεποίθηση οι γονείς την έχουν "περάσει" και στα ίδια τα παιδιά και πλέον, τα ίδια αρνούνται να πάνε στο σχολείο και να παρακολουθήσουν τα μαθήματα.

Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι μαθητές, ωστόσο δεν παρακολουθούν -για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά- τα μαθήματα δια ζώσης, εξαιτίας της άρνησης των γονέων τους. Οι ίδιοι ωστόσο, υποστηρίζουν ότι τα παιδιά τους κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star, οι γονείς έχουν καταθέσει μηνύσεις σε βάρος των διευθυντών των σχολείων, ενώ φαίνεται να είναι κάθετοι σε ό,τι αφορά τα παραπάνω μέτρα και να μην δέχονται να επιστρέψουν τα παιδιά στο σχολείο, ακόμη κι αν αυτά εφαρμόζονται... για χρόνια.

Δεν είναι πρώτη φορά που τέτοιου είδους στάση γονέων, έχει αντίκτυπο στα παιδιά τους, καθώς σε εκείνα δεν δίνεται εσκεμμένα η δυνατότητα να πάνε στο σχολείο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Σχολεία, Self test
SHARE:

24Media Network