Σοκ από τις αποκαλύψεις της γιαγιάς της 12χρονης – Η σύζυγος του 53χρονου έδινε 10.000 ευρώ για να “ξεχαστούν” οι βιασμοί

Σοκ από τις αποκαλύψεις της γιαγιάς της 12χρονης – Η σύζυγος του 53χρονου έδινε 10.000 ευρώ για να “ξεχαστούν” οι βιασμοί
O 53χρονος φερόμενος ως βιαστής στον Κολωνό INTIME NEWS

Συγκλονιστικά τα όσα αποκάλυψε η γιαγιά της 12χρονης για τον 53χρονο που βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη στον Κολωνό. Κατηγόρησε τη σύζυγο του συλληφθέντα ότι επιχείρησε να δώσει 10.000 ευρώ στη μητέρα της για να ξεχαστούν οι βιασμοί.

Την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η 12χρονη μετά την αποκάλυψη της ανατριχιαστικής υπόθεσης των βιασμών σε βάρος της αλλά και τη δράση του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε την άτυχη ανήλικη, μοιράστηκε η γιαγιά του θύματος, με τις αποκαλύψεις της να δίνουν νέες διαστάσεις στο θέμα.

Η γιαγιά της 12χρονης μίλησε στην εκπομπή “Live News” στο MEGA αναφέροντας πως η ανήλικη έχει κλειστεί στο σπίτι της και κλαίει όλη μέρα, ενώ περιέγραψε πώς η θεία της ξετύλιξε το νήμα και αντιλήφθηκε πως κάτι συμβαίνει με το παιδί.

“Έχει κλειστεί το παιδί μέσα, κλαίει όλη μέρα. Εγώ δεν τον ήξερα, λέω την αλήθεια, δεν τον ήξερα καν τον άνθρωπο. Δε μου άρεσε όταν είδα να ανεβάζει φωτογραφίες της μικρής. Εγώ δεν ασχολούμαι με τα κινητά, έχω ένα απλό κινητό και μου δείχνουν τα άλλα τα εγγόνια μου τα μεγάλα, ‘δες εδώ ανεβάζει φωτογραφίες’. Η θεία τα είδε. Είδε τα μηνύματα στο τηλέφωνο. Είδε το τηλέφωνο και είδε το παιδί να ασχολείται και λέει να δω τι είναι αυτά και τα βρήκε όλα αυτά και φρίκαρε. Τα είδε όλα και κανόνισε από εκεί και πήγαν κατευθείαν στη ΓΑΔΑ η μάνα και έκανε την καταγγελία“, ανέφερε χαρακτηριστικά η γιαγιά.

Η ίδια μάλιστα επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες περί απόπειρας δωροδοκίας για να ξεχαστούν οι βιασμοί από τη σύζυγο του 53χρονου, η οποία επιχείρησε να δωροδοκήσει τη μητέρα της ανήλικης με 10.000 ευρώ με σκοπό να μην καταγγείλλει τον βιασμό του ανήλικου παιδιού της.

Πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ να μην μιλήσουν. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα. Λέει η νύφη μου ‘δε θέλω τα λεφτά, θα τον θάψω’ και έφυγε, τίποτα άλλο. Πήγε η γυναίκα του (σ.σ. του 53χρονου) να τους πληρώσει και αυτός τους απειλούσε μέρα νύχτα. Αφού βρήκε το παιδάκι, 9 χρονών το αγοράκι (αδερφός 12χρονης), πήγε εκεί στην πλατεία απέναντι στο περίπτερο και το κυνηγούσε, το κυνηγούσε, να το χτυπήσει, να το βιάσει, τώρα τι ήθελε… Το παιδί έτρεξε, δε το άφηνε να μπει στο σπίτι του και ήρθε επάνω σε εμένα, το βρήκε ο αδελφός του σχεδόν λιπόθυμο. ‘Τι έπαθες παιδί μου;’, ‘με κυνηγούσε ο…’. και λέω στη νύφη μου ΄πάρε την αστυνομία’ και πήρε αμέσως τη ΓΑΔΑ, την δικηγόρο και το κατήγγειλε”, είπε η γιαγιά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα